Yazıyor nasıl yapacağın https://donanimarsivi.com/eski-ekran-kartlarinda-frame-generation-kullanma/
Herşeyi yaptım En üsteki Disable şeyini açtım o dosyaları spidermanin içine attım ama bir şey değişmedi yenidende başlattım pc yiRestore dosyasına tıklayıp onayladınız mı hocam
yok hocam maalesef öylede olmadıRdr2 de önce dlss3 modunu sonrada fsr3 modunu kullanarak açabilenler var
Videoda oraya tıklıyordu abdullah abide dediğin gibide yapayimDisable deaktif etmek için hocam restore a tıklayın sadece
Yok gene olmadı ve bence en üstekine tıklamak gerekli restore dediği eski ayarlara dön kesinDisable deaktif etmek için hocam restore a tıklayın sadece
Olabilir ben eski versiyonlardan birini denemiştimVideoda oraya tıklıyordu abdullah abide dediğin gibide yapayim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok gene olmadı ve bence en üstekine tıklamak gerekli restore dediği eski ayarlara dön kesin
Oyunun grafik ayarlarından dlss ve Frame generation açtın mı?Herşeyi yaptım En üsteki Disable şeyini açtım o dosyaları spidermanin içine attım ama bir şey değişmedi yenidende başlattım pc yi
210 modunun içindekileri atacaksınız onda daİsterseniz drivedaki moduda deneyebilirsiniz