DLSS açık ama frame generation açılmıyor 4000 serisi kart gerekli diyor.Oyunun grafik ayarlarından dlss ve Frame generation açtın mı?
Yanlış dosyaları kopyalamış olabilirsin eğer doğru dosyaları kopyaladıysan Frame generation açılması lazımDLSS açık ama frame generation açılmıyor 4000 serisi kart gerekli diyor.
Doğru doğru ya zaten o dosyalardan sadece 2 tane var şu altaki kutucuğu gördüm bu nasıl açılıyor?Yanlış dosyaları kopyalamış olabilirsin eğer doğru dosyaları kopyaladıysan Frame generation açılması lazım
Benim 1050tiStandart nvidia çakallığı. Ama adamlarda haklı tekel olmak böyle bir şey amd biraz daha çabalayıp şunlara tekmeyi vursa olan biz kullanıcıya yarayacak.
Aynı şey intelde de oldu adamlar tekeldi saçma saçma işlemci ürettiler zaten alan e*ler var üretelim ne olacak dediler sonra amd taktı geçti şimdi nm düşüreceğiz diyorlar.
Rekabet iyidir kullanıcının işini yarar daha çok gelişmesi gereksede halal olsun amd.
Evet hocam e tabi birde abdullah abi bu konuyu detaylıcana bakıcağından dolayıHocam kalabalığı görünce hemen sormuş soruyu
Gow da yok zatenGod of war'da da denedim açamadım nerde yanlış yapıyorum ya
tüh ya cezalıymış gelseydide raconu koysaydı bize tüh@batuu123 Abim raconu keser ha dikkat et. (!)