2000 ve 3000 serisinde çalışıyor sadece belirteyim dedim şaka oldugunun farkındayım4000 Serisi almaya gerek yok alın bi 1050 ti
Olsun kardeşim DLSS 3.0'ı da yapan onlar. Sistemi kandırıp sonuçta yine nvidia teknolojisini kullanıyorsunuz, üstelik etik olmayan yollarla (!)Fanboylar doluşun bakam. Şimdi ne diyeceksiniz. Gelin gelin gelin
Sanırım dlss3 yolu üstünden fsr3ü ekliyordlss to fsr 3 yapma yeterli diyorsun yani 3070 ti ile 4000 serisindeki dlss 3 ü kullanabileceğim doğru mu
fsr kuruluyor ama nvidia versiyon ile fark yok ikisindede fsr3.0 frame generation kullanmış oluyorsunuz aslında bir fark yok nvidia ile amd kartlar arasında bu modda. biri dlssi fsr3.0 yapıyor birisi fsrı fsr3.0 yapıyor ben baktım gt730da fsr desteği var kullanabilirsiniz.Nasıl bakıcaz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pekiya Rx 6700 xt ye Dlss kuruluyormu yoksa fsr mi?
4000 serisine özel olan dlss 3 ü aynı şekilde kullandırıyor dimi hocam mod ?fsr kuruluyor ama nvidia versiyon ile fark yok ikisindede fsr3.0 frame generation kullanmış oluyorsunuz aslında bir fark yok nvidia ile amd kartlar arasında bu modda. biri dlssi fsr3.0 yapıyor birisi fsrı fsr3.0 yapıyor ben baktım gt730da fsr desteği var kullanabilirsiniz.
amd ekran kartına bi faydası var mı bu şeyin ? yoksa nvdia mı sadeceVİDEO DA DENİLEN HER ŞEYİ YAPMAMA RAĞMEN NEDEN AÇAMIYORUM BU ÖZELLİĞİ ?
Alıntıyı görüntüle