4080alacaktim boş mu simdi .d
4080alacaktim boş mu simdi .d
o paraları hak etmiyor yani. ben aldığımda yine fazlaydı bu paralar şimdi hiç alınmaz gibi ama durumun iyidir ona bir şey diyemem4080alacaktim boş mu simdi .d
Bu işten kârlı çıkan siz olmuşsunuz hocam tebriklerNeyse ki 4080'i iş amaçlı da kullanıyorum, render sürelerinde oldukça fark ettiriyor.
Nvidia zaten iş ve render için çok işe yarayan bir kart. Ben amd kullandığımda render neydi unutmuştum mesela aldığım watman hatalarindan sonra. Yine oyunlarda iyiydide zorlamaya gelemiyordu benimki, şimdi öyle bir derdim yok mesela.Neyse ki 4080'i iş amaçlı da kullanıyorum, render sürelerinde oldukça fark ettiriyor.
Spiderman remastred hali var mı?Epic games üzerinden cyberpunk 2077 için yapamayan arkadaşlar var ise,2:20'den itibaren her şeyi aynı yapıp sorunu çözebilirler. Saygılar...
FSR 2 to 3 zaten var. Benim merak ettiğim konu 1650 ye dlss to fsr 3 mü kuracağım yoksa fsr 2 to 3 mü ?Bende gtx 1650 var henüz gelmedi diyorlar ben fsr2 to 3 modu mu bekleyeyim yoksa dlss to fsr3 çalışır mı?(kartta dlss yok)