Cormack
80+
- Reaksiyon skoru
- 109
Dlss fg açılıyorsa direkt onu açın hocamsımdı attım dosyaları oyunun ayarlarında dlss fg var. fsr3 nasıl acarım? fsr2 gozukuyor 3 yok. farklı ayar mı yapmak lazım
Dlss fg açılıyorsa direkt onu açın hocamsımdı attım dosyaları oyunun ayarlarında dlss fg var. fsr3 nasıl acarım? fsr2 gozukuyor 3 yok. farklı ayar mı yapmak lazım
aynı sorun bende de var gtx 1060 6gb kullanıyorum modu kurduktan sonra dlss veya fsr yi açarsam oyun kapanıyor çözebildiysen yardımcı olabilirmisin
Hocam rdr2'de fsr2.0 var dlss fg yok.Dlss fg açılıyorsa direkt onu açın hocam
Mod açık kaynaklı ama yine de dikkatli olmak gerek hocamArkadaşlar birde bir şey soracaktım bu karta zarar verir mi virüs falan girermi bir tık şüpheliyim bilgilerim önemli çünkü
oyle yaptım. fg3 yapamadım. dıger oyunlar ıcın ıyı olurdu ama anlamadım. baska bır oyunda denıcem. fsr3 uDlss fg açılıyorsa direkt onu açın hocam
Rdr karışık valla hocam bende bilmiyorumŞu videoyu denedim sorunsuz bir şekilde oldu ama fps artışı yaşamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam rdr2'de fsr2.0 var dlss fg yok.
Peki dlss to fsr olan modda yapabilir miyim benim kartım 1660?Rdr karışık valla hocam bende bilmiyorum
Onun için rtx kart şart hocamPeki dlss to fsr olan modda yapabilir miyim benim kartım 1660?
videoda abdullah 1000 serisi olur diyorOnun için rtx kart şart hocam
buna benzer bir işlemle yapmıştım bende fakat fg modu kurmamıştım şimdi modları kaldırdım tekrardan denerim teşekkürler şimdidenŞu videoyu denedim sorunsuz bir şekilde oldu ama fps artışı yaşamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam rdr2'de fsr2.0 var dlss fg yok.
İki mod var dlss to fsr olan açılmıyorvideoda abdullah 1000 serisi olur diyor
Bende onu merak ediyorum ekran kartım Rx 6700 xt işlemcide seninkiyle aynı.amd icinde dlss 3.0 acabiliyor muyuz