Neler Yeni

Ana Konu DONANIM ARŞİVİ: KANDIRILDIK VİDEOSU ( Herkes DLSS 3.0 Açabilecek? )

Aterzhy

80+
Benim bildiğim zaten aktif olan oyunlarda uygulaniyor. Yani piyasada fsr3 desteği olan için yaparsan modu oluyor diye anladım ben. Rdr2 de olan fsr2 yi fsr3 olarak yapamiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir oyunda aktif dlss 3 desteği var. Mesela alan wake 2. Ama bu oyunu 30 vb kartlarda fg yok. Bu yüzden oynayamiyorsun o özellikte. Ama bu modla olan oyunda kartina entegre ediyor. Rdr2 fsr3 yoksa mod fsr3 getirmiyor. Hogwarts da varsa mesela bu modla 20-30 serisi veya diğerlerinde de oluyordur belki yükleyip yapiyorsun. Bir oyunda o özellik var ve kartında uygulanmiyorsa uygulatiyor. Benim anladığım bu
hayır modun yorumlarında,bazı videolarda ve yabancı forumlarda önce fsr 2 0 ı 3.0 a modlayıp ardından ilk modu uygulayanlar var az önce çalıştırmayı başardım fakat anlam veremediğim bir şekilde görüntü karıncalanıyor

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
hayır modun yorumlarında,bazı videolarda ve yabancı forumlarda önce fsr 2 0 ı 3.0 a modlayıp ardından ilk modu uygulayanlar var az önce çalıştırmayı başardım fakat anlam veremediğim bir şekilde görüntü karıncalanıyor
Benim Nvidia kart. Ve Nvidia için olani yaptım dlss fg. Şimdi ben fsr 3.0 modunu indirip onu da yaparsam ikisi de çalışır mı?

Aterzhy

80+
Benim bildiğim zaten aktif olan oyunlarda uygulaniyor. Yani piyasada fsr3 desteği olan için yaparsan modu oluyor diye anladım ben. Rdr2 de olan fsr2 yi fsr3 olarak yapamiyor.

Bir oyunda aktif dlss 3 desteği var. Mesela alan wake 2. Ama bu oyunu 30 vb kartlarda fg yok. Bu yüzden oynayamiyorsun o özellikte. Ama bu modla olan oyunda kartina entegre ediyor. Rdr2 fsr3 yoksa mod fsr3 getirmiyor. Hogwarts da varsa mesela bu modla 20-30 serisi veya diğerlerinde de oluyordur belki yükleyip yapiyorsun. Bir oyunda o özellik var ve kartında uygulanmiyorsa uygulatiyor. Benim anladığım bu
hayır 2 modu uyumlu şekilde çalıştıranlar var fakat bende fotoğraflardaki hatalar oluştu

Ekler

• IMG_20231231_172309.jpg
    IMG_20231231_172309.jpg
    3.9 MB · Hit: 57

Aterzhy

80+

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Yusuf
Başlığı görünce ne diyon kardeş dediğinizi duyar gibiyim ama şuanda çok şaşırdığım bir olayla karşılaştım bildiğin sistemi kandırarak dlss 3.0 açabiliyorsunuz

RTX 2060 Süper ile Marvels Spidermande NVIDIA Frame açamadım ama AMD'nin FSR 2.1 ve Frame'yi açtığımda ki sonuç
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
4060ı hevesle alanlar 4060ti'yı ''olum 26bin TL'ye'' geldi diye hypelananlar. gözleri yaşlı meğlül meğlül bakıyor :) zamanında 4060 ve ti çıktığında bunları yemeyin bunlar 4050 ile 4050ti performansları dlss ve frame gen sayesinde iyi görünüyor demiştim. ne tesadüf fan boylar delirmişti. buyrun 3060ti ve 3070 nur yağacak nuuuur ikinci elde.

Aterzhy

80+
Daha betada böyle olması normal
bende o yüzden olduğunu düşünüyorum herkeste optimize şekilde çalışmıyor olması normal

galiba 1 dosya aynı ve degısım oluyor. o yuzden 2 mod olmuyor denemedim denemekte cok ıstemıyorum. bır sorun olusur vs diye
uyumlu olan dosyası içeride bırakmanız gerekiyor

Top Bottom