Rica ederim efenim.Günaydın aga tabii ki 1050 ti 4060 la boy ölçüsemez ne güzel yazdın sen öyle![]()
Rica ederim efenim.Günaydın aga tabii ki 1050 ti 4060 la boy ölçüsemez ne güzel yazdın sen öyle![]()
Rica ederim efenim.![]()
Dlss 3 yoluyla fsr 3 ekleyen modda evet açabiliyorsun dlss quality+fsr 3 açmıştım alan wake 2 dehem dlss hem de fsr3.0 ekleyebilir miyiz?
hocam yani kısa sorucam amd kartlarda dlss açabiliyormuyuz bu modlaDlss 3 yoluyla fsr 3 ekleyen modda evet açabiliyorsun dlss quality+fsr 3 açmıştım alan wake 2 de
dlss3 ekleyen modu yaptım oldu. sımdı fsr3 yapan modu var elımde. onun ıcındekı dosyaları oyun dızınıne atarsam olur mu?Dlss 3 yoluyla fsr 3 ekleyen modda evet açabiliyorsun dlss quality+fsr 3 açmıştım alan wake 2 de
Yok hocam benim kartım Nvidia olduğu için kullanabiliyorum o modu amd de direkt fsr2 yi fsr3 e çeviren mod kullanılıyorhocam yani kısa sorucam amd kartlarda dlss açabiliyormuyuz bu modla
Hocam ben laptop kullanıyorumda mx330 ekran kartı var frame generation çalışır mı bu modlahocam yani kısa sorucam amd kartlarda dlss açabiliyormuyuz bu modla
Ben yapmadım ama yapılıyorsa da öyle olur diye düşünüyorumdlss3 ekleyen modu yaptım oldu. sımdı fsr3 yapan modu var elımde. onun ıcındekı dosyaları oyun dızınıne atarsam olur mu?
normalde fsr 3 yokmu zaten her karttaYok hocam benim kartım Nvidia olduğu için kullanabiliyorum o modu amd de direkt fsr2 yi fsr3 e çeviren mod kullanılıyor
Sadece 3 oyunda fsr 3 resmi olarak vardı modlar sayesinde diğer oyunlara geldinormalde fsr 3 yokmu zaten her kartta
yani dlss 3 olan bi kartın varsa bi ise yaramıyoSadece 3 oyunda fsr 3 resmi olarak vardı modlar sayesinde diğer oyunlara geldi
sımdı attım dosyaları oyunun ayarlarında dlss fg var. fsr3 nasıl acarım? fsr2 gozukuyor 3 yok. farklı ayar mı yapmak lazımBen yapmadım ama yapılıyorsa da öyle olur diye düşünüyorum