Monitör fotoğrafı paylaştığına göre monitörlü olacak belli ki. MD'nin açılımı "monitör dahil" demek diye biliyorum bir de. Sistem parçaları konusunda da o parçalardan ziyade daha güncel-yeni nesil parçalar olacaktır.MD 3 te kasayla beraber satılan bir monitörmü olacak ve sistemde 2060+amd ryzen 5 3600 olma olasılığı varmı
Aynen, katılıyorum.Olabilir ama 2060 yerine 1660s veya 1660ti kullanılması daha yüksek.
MD sistemlerde ikisi beraber satılıyor diye biliyorum. Sistemi almak istediğinde monitörü de yanında alıyorsun yani.Sistemi monitörü çıkarıp alabiliyormuyuz yoksa illaki monitörüde yanında almak zorundamıyız
Dahil çıkaramazsın.@Kormts @Furkan Karagülle @bachpassion @BATTLEFIELD @Sadece Ölüler Görür @Perfectshot06 Sistemi monitörü çıkarıp alabiliyormuyuz yoksa illaki monitörüde yanında almak zorundamıyız
Gtx1650 olursa geçmez ama 1660 veya üstü için geçer diyebiliriz.9k yı geçer mi acaba kaç stok olur
Aynen adı üstünde dahil@Kormts @Furkan Karagülle @bachpassion @BATTLEFIELD @Sadece Ölüler Görür @Perfectshot06 Sistemi monitörü çıkarıp alabiliyormuyuz yoksa illaki monitörüde yanında almak zorundamıyız
moniti buldum beylerarkadaşlar monitor tam olarak marka model ney bakmak istiyorum.