Sağlık olsun ya o rezilliği çekmem ben. Hiçbir haber vermeden saat 6da video atıp 7de satışa çıkarsa hemen yola çıkarım ama yarın çıkacak vs diye bir şey derse erkenden gidip beklememYine alamazsınız hocam millet geceden kuyruğa giriyor kamp kuruyor
geçmiş sistemlere bakınca hep düşük-orta seviye çıkartmış. rtx 3050 vs koyarsa monitörle belki 12 civarına gelme ihtimali varNe kadar olur sizce
Ne yazıkki mağaza satışı olacağı için 1 gün öncesinden yayınlanıyorSağlık olsun ya o rezilliği çekmem ben. Hiçbir haber vermeden saat 6da video atıp 7de satışa çıkarsa hemen yola çıkarım ama yarın çıkacak vs diye bir şey derse erkenden gidip beklemem
3050 de sarmazSağlık olsun ya o rezilliği çekmem ben. Hiçbir haber vermeden saat 6da video atıp 7de satışa çıkarsa hemen yola çıkarım ama yarın çıkacak vs diye bir şey derse erkenden gidip beklemem
Mesaj otomatik birleştirildi:
geçmiş sistemlere bakınca hep düşük-orta seviye çıkartmış. rtx 3050 vs koyarsa monitörle belki 12 civarına gelme ihtimali var
geçen seneki 1650 idi sanırım3050 de sarmaz
İstanbulun trafiği bile çile ya Araba bende olursa alıcam vallaKral uygun oluyor ama benim istanbula gidip gelmem minimum 1k Alabileceklere ve ihtiyacı olanlara h.o şimdiden
Story'de paylaştı reis hadi h.o forumaAlıntıyı görüntüle
Çıkacak sistem hakkın'daki tahminim
Monitör Olarak Bu Olabilir
GameBooster GB-2461CF 23.6" 144Hz 1ms HDMI DP Freesync FHD VA Curved Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster GB-2461CF 23.6" 144Hz 1ms HDMI DP Freesync FHD VA Curved Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GB-2461CF ITOPYA'dawww.itopya.com
Diğer Parçalar ise şu sekilde olabilir
Ryzen 5 5500
GIGABYTE B450M H veya diğer x markalar
GoodRam
MLD M300 500GB NVME M.2 SSD
GTX 1660 Ti OC 6GB veya süper olabilir
MAG FORGE M100A veya GameBooster GB-G3601B Olabilir
Fiyatı sadece video çıkınca öğrenebilirsinPc videosu çıkmadan önce gitmek istiyorum itopyaya ama pc videosu çıkmadan önce fiyatını söylüyorlarmı ona göre itopyaya giderdim şimdi bende 9k var sizce yeni çıkacak pc ye yetermi