CptSpork
80+ Bronze
Boş yaptığım felan yok. Anlatmak istediğimi anlamamışsın. MD4 diye paylaşım yapıyorsun eyvallah, sistem hakkında haber vermek zorundada değilsin ama dalga geçermiş gibi "ben öyle bişey mi dedim?" diyorsun. Elimizdeki bütçe kısıtlı, sana güvenerek sistemi bekliyoruz sen ise dalga geçermiş gibi cevap veriyorsun. Bu ekonomide cebimin menfaatini düşünmeyip neyi düşüneceğim? Zaten MD sistemi bekliyorsam mantıken bütçem oldukça kısıtlıdır ve evet yaşadığım heyecan ucuza sistem alma heyecanı. Burada ben bir sorun/yanlış göremiyorum. Satın almayı düşünmediğim veya alamıyacağım bir sistem için neden heyecanlanayım ki? Alan kişilere hayırlı olsun der geçerim.Boş yapıyorsun. MD4 yazısı paylaştım diye hemen sistem gelecek şu gün gelecek ahan da geldi diye bir şey yok. Beni de bilen bilir sistemlerim hakkında hiç info vermem "sistem alıcaz bekleyelim mi" diyenlere de "gidin alın ben bilemem" derim. Ama sen ve senin gibi arkadaşlar cebinizin menfaati için bam bam bam yorumları böyle sıralarsınız. Ben istersem 10 kere MD4 yazısı paylaşırım bu bir heyecan yaratmak değil bir şeylerin infosunu almaktır sen ve senin gibi arkadaşların burada yaşadığı heyecan ucuza sistem alma heyecanı MD4 geliyor heyecanı değil kısaca tamamiyle menfaat, yoksa kanal forum falan umrunda değil. Peki bu süreçte bir açıklama yapmam gerekli mi? hayır git ne alıyorsan al.
Bu yazdıklarımda kendim için değil bir arkadaşım için. Sistemi ben değil arkadaşım alacak. Ucuza sistem aramaktan, sürekli instagram storyleri kontrol etmekten, indirim beklemekten, almayı düşündüğümüz sistemler zam yer mi, alsak mı, beklesek mi diye düşünmekden strese girdi. Çünki bir sistem alacağız, MD4 duyurusu geldi, e bekliyelim dedik. Sonuçta her yıl çıkan MD sistem ortada, fiyat performans olarak harika bir sistem. Beklerken yazdığın mesajları gördük kafamız karıştı, almayı düşündüğümüz sistemi alıp geçsek mi, zam yer mi, yoksa MD çıkar mı diye düşünmekten gerçekten canımız sıkıldı.
Yanlış düşündüğüm veya yazdığım bir şey olduğunu düşünmüyorum sitem ettiğim tek şey atılan storynin ardından "ben çıkacak mı dedim?" yazmandı. Fazla tepki göstermiş olabilirim özür dilerim ama sende gerçekten yazdığımı anlamadan aşırı agresif bir şekilde yanıt vermişsin.
Daha fazla tartışmaya gerek yok, inşallah ihtiyacı olan arkadaşlar sistemi alabilirler. Şimdiden herkese hayırlı olsun.