Alsatı geç haksız mıyım şimdi 200 stoğu webe satışa açsak Allah için 1 saniyede bitecek en azından insanlar gitsin yerinde görsün dokunsun alsın.
o zaman bence alsatçılar değilde gerçekten takip edenler alır benceÖyle o site kesin çökerdi zaten de bi kere de kimseye haber vermeden ansızın sıfır spoilerla sistem atsan acaba nası olur
Katılmıyorum. Şehir dışındakiler alamıyor. Kimlik tespiti ve telefon numarası zorunlu tutulursa internetten al satcılar azalır.Alsatı geç haksız mıyım şimdi 200 stoğu webe satışa açsak Allah için 1 saniyede bitecek en azından insanlar gitsin yerinde görsün dokunsun alsın.
Kumanda olsa bence daha iyi bende corsair carbide spec delta rgb var oda içerden bi kumandası var değiştirmek için camı açmam gerekiyor program üzerinden değişmeyi hala çözemedimAnakarta bağlı olsa daha mük olur direk program üzerinden değişiriz
Bizim evde fazladan 3 kişi var, kargo şubesi olarak veririm adresi 3-4 tane alırım. Kolay değil bu işlerKatılmıyorum. Şehir dışındakiler alamıyor. Kimlik tespiti ve telefon numarası zorunlu tutulursa internetten al satcılar azalır.
Bence alsatcıların hiçbiri gidip de bu kasayı almaz. Öyle bir kasa yapmış ki kasa çok güzel kullanıcı için çok güzel indirim ama alsata alınmaz
abi keşke haftasonu yapsaydınız işi olanlar, okulu olanlar varAlsatı geç haksız mıyım şimdi 200 stoğu webe satışa açsak Allah için 1 saniyede bitecek en azından insanlar gitsin yerinde görsün dokunsun alsın.
Aldığın kredi kartı senin soyadından biri olacak alırken herkesten ikametgah bilgisi istenecek aynı ikametgahta bulanan sadece 1 kişi alabilecek. Biter demiyorum ama azalır.Bizim evde fazladan 3 kişi var, kargo şubesi olarak veririm adresi 3-4 tane alırım. Kolay değil bu işler
Sıfıra indiremeyiz bu kesin ama bu yöntemler aşırı azaltıyor.Al satçı olsam 3 5 arkadaşımı alır giderdim. Al satçı adamı engellemek çok güç.