Ana Konu 🔥 Donanım Arşivi MD4 Sistem Çıktı 🔥

yanlış düşünce
dostum senin sisteme mi ihtiyacin var nie alsatcilara laf ediyon vok 2 tane vatan 4 tane 1 da 2 itopya kendi 1 ayda böyle sistemler çıktı ve en az 15 dk satışta kaldı ben vok 3060ti sistemi 30 dk sonra aldım ortlama geç gördüm neyin kini bu

Helal olsun diyecek çok fazla bir şey yok...
Alabilecek arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.

Yasak değil hatta yöntemlerimize rağmen alan varsa helal olsun diye de videoda ekliyorum. Ama biz de oyuncular alsın diye çabalıyoruz.
Hocam sisteme laf atanlara ben sesleniyorum şuan rampage kasa PSU vs kullanıyorum harici birçok marka olmayan psu'da kullandım hiçbirinde sorun vs yaşamadım bizim millete hep bir ön yargı var kullanmadığı bir şeyi kötüleme gibi kötü huyları var.

Güzelllll gizli taktiğim işe yarıyor yakında sistem tarafında hiç alsatçı kalmayacak ;)
Demek ki sistem yaparken biseylerden kısmak gerekiyor vatan PC nin yaptığı gibi SSD dahil full MSI marka koyarsan havada kapılır diğer türlü millet acaba 🤔 mı der almaz anca son kullanıcı alır 😊

Demek ki sistem yaparken biseylerden kısmak gerekiyor vatan PC nin yaptığı gibi SSD dahil full MSI marka koyarsan havada kapılır diğer türlü millet acaba 🤔 mı der almaz anca son kullanıcı alır 😊
Senin konunu aradım deminden beri bulamadım yaw onu soracaktim sistem bugün geldi benim senin geldimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,198
Üyeler
175,176
Son üye
kaanbsgmz
Geri