Donanım arşivi monitörlü custom pc

eminyldz

80+
Reaksiyon skoru
8

Beyler donanım arşivinin toplamış olduğu bu custom pc toplamak istiyorum,
benim için rtx 4060 veya 5060 lı bir sistem okey ama şuan güncel piyasada ram fiyatlarının artmasıyla ddr4 mü yoksa ddr5 mi almalıyım bilemiyorum ddr4 bir sistem toplasam fiyatları birazdaha aşağı çekebilirim tabikide ileride çıkıcak olan gta6 içinde düşünüyorum 1080p de beni mutlu etmesi yeter işlemci olarak amd düşünüyorum bu konuda tecrübesi olan bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum ek olarak psu yurt dışından alamazsam burda normal modüler bi psu almayı düşünüyorum

dostum çıldırma, 1-2 k ya kasalar bulunuyor al en ucuzundan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fanlara ayrı para verecen zaten

Beyler donanım arşivinin toplamış olduğu bu custom pc toplamak istiyorum,
benim için rtx 4060 veya 5060 lı bir sistem okey ama şuan güncel piyasada ram fiyatlarının artmasıyla ddr4 mü yoksa ddr5 mi almalıyım bilemiyorum ddr4 bir sistem toplasam fiyatları birazdaha aşağı çekebilirim tabikide ileride çıkıcak olan gta6 içinde düşünüyorum 1080p de beni mutlu etmesi yeter işlemci olarak amd düşünüyorum bu konuda tecrübesi olan bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum ek olarak psu yurt dışından alamazsam burda normal modüler bi psu almayı düşünüyorum
mükemmel birşeyde masraflı ve zahmetli olur

mükemmel birşeyde masraflı ve zahmetli olur
normalde laptop düşünüyorum 5060 ama kendim 3050 acer nitro5 kullandım anakart yandı laptoplarda bakım vs. çok önemli küçük kasa oldugu için hp lenovo gibi markalarda bile bazı modellerde kronik problemler var o yüzden bende bu videodan esinlenerek benim için böyle bir şey daha mantıklı olur dedim burda önemli olan psu flex psu nerden nasıl bulucam bilmiyorum birde yurt dışından kaç euroya kadar ürün alabilirim bunu halletemem lazım

kanka 5060 laptop düşünüyordum ama piyasada çok sıkıntılı cihazlar var açıkçası bugün 5060 laptop 55 den başlıyor ben zaten böyle bi kasada bütçe olarak fazla çıkacağının farkındayım ama benim için böyle bi sistem daha sağlıklı olur diye düşünüyorum ama psu çözmem lazım yurt dısından nasıl alınıyor neye dikkat etmem gerekir bilmiyorum

1-2 k ya slim mini kasalardan bahsediyorsun sanırım knka oda olur aslında ama psu olayı önemli

Geri