1 hafta onceye kadar ayni durum vardi sonunda degisebildim ben de umarim sen de rahat is bulabilirsinValla çok çalışıyorum ya kendime vakit ayiramiyorum sabah 7 akşam 7
1 hafta onceye kadar ayni durum vardi sonunda degisebildim ben de umarim sen de rahat is bulabilirsinValla çok çalışıyorum ya kendime vakit ayiramiyorum sabah 7 akşam 7
Kendi işim zaten imalat olduğu için yoğun geçiyor benim firma sahibiyiz ama gel gör ki tatilim dahi yok bı tek Pazar var unuttum1 hafta onceye kadar ayni durum vardi sonunda degisebildim ben de umarim sen de rahat is bulabilirsin
Oho bilmiyordum o zaman hayirli isler hocamKendi işim zaten imalat olduğu için yoğun geçiyor benim firma sahibiyiz ama gel gör ki tatilim dahi yok bı tek Pazar var unuttum
Eyw kardeşimOho bilmiyordum o zaman hayirli isler hocam
Bende yayıncılar dan FP sistem bekliyorum yarın gelirse delirri. Para Çarşamba geliyor yarın FP sistem felan atmazlar inşallahEyw kardeşim
Zannetmiyorum cuma geliyor cumartesi pazar geliyor genelde ama şu ara bence gelmez çok geldi çünkü bu aralarBende yayıncılar dan FP sistem bekliyorum yarın gelirse delirri. Para Çarşamba geliyor yarın FP sistem felan atmazlar inşallah
İnşallah gelir 2 3 güneZannetmiyorum cuma geliyor cumartesi pazar geliyor genelde ama şu ara bence gelmez çok geldi çünkü bu aralar