Neler Yeni

donanım arşivi neden Monster notebook İncelemiyor almıyor

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Biraz fazla değilmi ? benim eskiden kullandığım lenovo laptop max 71 görmüştü oda bf 5 te idi sanırsam.
Benm imzamdaki boşta 40 derecede dolaşıyor. Evet fazla...

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Peki abi, Monsterı önerir misin ? Yakın zamanda almayı düşünüyorum f/p konusunda oldukça başarılı görüyorum ben.
Bence alma knk malzeme kalitesi olarak falan kötü (bana göre).

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Marka Türk.
Donanımlar yabancı.

JustYavuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yavuz
Bence alma knk malzeme kalitesi olarak falan kötü (bana göre).
Aynı fiyatda diğer bilgisayarlar daha düşük özellikte o yüzden monstera baya içim ısındı, tulpar v20.2 bakıyorum onun yorumları da oldukça olumluydu.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Aynı fiyatda diğer bilgisayarlar daha düşük özellikte o yüzden monstera baya içim ısındı, tulpar v20.2 bakıyorum onun yorumları da oldukça olumluydu.
Tulpar modellerine bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Utku Kağan Tuncel
kardeşim ben 9 yıl önce aldım hiç memnun olmadım ilk aldığım zaman bile düzgün çalışmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Talha Gümüş
Bir inceleme için benim gibi bir kanalın sponsora ihtiyacı yok ben de Aliepress kültürü var satın alır ödünç alır yine incelerim "çok önemli ise" Monster'ın yetkililerinden biri instagramımda ekli muhabbetimiz de iyi ama kendime soruyorum gerçekten incelemeye gerek var mı? o kadarrrr çok marka model var ki zaten yetişemiyorum hepsine.
peki abi msi asus tuf rog aynı özelliklerdeki laptopu 1500tl daha pahalıya satıyor ve teknikservis olarak sıkıntılı o markalar özellikle casper monster teknik servisi iyi almamı önerirmisin senin çevren geniş biliyosundur monster yerine msi asus excalibur mu tercih etmeliyim @Abdullah Hacıgül

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Bildiğim kadarıyla monster laptopların ekranları söylenen ms değerini veremiyor ve ghosting oluşuyor 20 30ms değerlerini görenler oluyormuş en son arkadaşım aldı aldıktan sonra duyunca bu dedikoduları bayaa bir araştırdığını söyledi en son kendi lapropunda da 9 mslerde oldupunj söyledi ısınma konusu her laptop için gündemde olucak bi konu ama monitörde kötü olması sıkıntılı bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,100
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom