stiga05fx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,523
neydiki istediğin yorum anlamadım dolar ucuzken aldım baya oldu alalıHe işte istediğim yorumu aldım![]()
neydiki istediğin yorum anlamadım dolar ucuzken aldım baya oldu alalıHe işte istediğim yorumu aldım![]()
Biraz daha geriye git 2000TL'ye 1050Ti'li sistem topladıkbiraz daha geriye git 19.999TL'ye RTX 4060 Ti 16GB & 13400F ile sistem yaptık
Şişen fiyatlara ek ürünü elde tutma maliyeti artık çok yüksekAslında benim kanaatimce bu düşen fiyatlar, yani içinde bulunduğumuz enflasyon seviyesinde görmemiz gereken gerçek fiyatlardı, lakin şuan olan şey ise kişisel fiyatlandırmalar ile krizi fırsata çeviren firmaların satış oranlarının düşmesi ile hüsrana uğramaları şişirdikleri fiyatların havasını söndürdü sadece. Nötr oluyor şuan.
daha fazla geriye gitmeyek baba o zamanBiraz daha geriye git 2000TL'ye 1050Ti'li sistem topladık![]()
1300 TL olması lazımBiraz daha geriye git 2000TL'ye 1050Ti'li sistem topladık![]()
Aslında indirim diye gördüğümüz olması gereken fiyatlarAslında benim kanaatimce bu düşen fiyatlar, yani içinde bulunduğumuz enflasyon seviyesinde görmemiz gereken gerçek fiyatlardı, lakin şuan olan şey ise kişisel fiyatlandırmalar ile krizi fırsata çeviren firmaların satış oranlarının düşmesi ile hüsrana uğramaları şişirdikleri fiyatların havasını söndürdü sadece. Nötr oluyor şuan.
1050ti olan hangi videoda bulamadım? Merak ettim sistemi1300 TL olması lazım![]()
Hocam ünlü olmuşsunNe oldu la haberim yok olaylardan![]()
Birgün herkes ünlü olacak hemde bütün dünya görecekHocam ünlü olmuşsun![]()