Donanım Arşivi RTX5070 Ekran Kartlı Hazır Sistem Alınır mı?

Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar,
Sizlerden çok acil destek istiyorum.
Donanım Arşivi an itibarıyla çeşitli hazır sistemler paylaştı ve ben bunlardan 5070'li sistemi 62k'ya aldım. Ne yazık ki sipariş ettikten sonra satıcıya özelliklerini sordum ama ana kart markası, ekran kartı üreticisi, ram markası falan açıkçası hoşuma gitmedi. Sizce 62k'ya görselde özellikleri yazan sistemi almak mantıklı mı yoksa iptal mi etmeliyim?

Ekler

• 1000033136.webp
    1000033136.webp
    45.6 KB · Hit: 228
Son düzenleme:
Hocam kullanılan markalar çokta bildiğimiz markalara benzemiyor evet. Haklısınız. Ancak peşin fiyatına taksit fırsatıyla verilen cihazlarda bu durum yaşanıyor sürekli. Abdullah bey bi sıkıntı olsa paylaşmazdı yani bu sistemleri. Bana sorcak olsan ben o paraya bu kasayı almazdım ancak taksit seçeneği sizin için mühimse çokta bi sıkıntı var gibi durmuyor

Siparişi iptal ettim arkadaşlar. Desteğiniz için teşekkür ederim. Kredi kartı çektim sırf bu sistem için acele edip:) En büyük hata, parçaların üretici markalarının satıcı tarafından ayrıntılı şekilde yazılmaması ve benim sipariş vermeden önce bunu sorgulamamam.

Merhaba arkadaşlar,
Sizlerden çok acil destek istiyorum.
Donanım Arşivi an itibarıyla çeşitli hazır sistemler paylaştı ve ben bunlardan 5070'li sistemi 62k'ya aldım. Ne yazık ki sipariş ettikten sonra satıcıya özelliklerini sordum ama ana kart markası, ekran kartı üreticisi, ram markası falan açıkçası hoşuma gitmedi. Sizce 62k'ya görselde özellikleri yazan sistemi almak mantıklı mı yoksa iptal mi etmeliyim?
İptal bence, parçaları beğenmedim 1x32 bellek olması falan da iyi değil bu parayı versem her şeyi iyi olsun isterim doğal olarak haklısın.

Hocam kasayı kendin montaj yapabiliyorsan ki bence zor değil en güzel sistem tek tek toplamadır :)
İnternet üzerinden uyguna tek tek toplayabilir miyiz? Denedim ama yine aynı fiyatlara denk geliyordu. Nasıl bir yol izleyebilirim yardımcı olur musun?

hocam fiyat olarak zaten hemen hemen aynı fiyata gelir ancak aldıgın parçalar içine siner montajını kendin yaparsın soru işareti kalmaz bütçe nedir bakalım toplayalım ayrıca taksitli mi almayı düşünüyorsun 3 taksit yeterli gelie mi mesela parçalarda

hocam fiyat olarak zaten hemen hemen aynı fiyata gelir ancak aldıgın parçalar içine siner montajını kendin yaparsın soru işareti kalmaz bütçe nedir bakalım toplayalım ayrıca taksitli mi almayı düşünüyorsun 3 taksit yeterli gelie mi mesela parçalarda
Hocam şöyle bi sistemle karşılaştım. Daha doğrusu ozellestirme yaparak 62.800 TL civarına getirmiştim parçalar da içime sinmişti fakat sepete ekleyince ürün fiyatı sepette 64.900 TL oldu. Anlam veremedim, İtopya müşteri hizmetlerini aradım sepetteki fiyatı kayleye alın, daha sonra ürün sayfasında güncelleme olacak falan diye bir şeyler zırvaladı. Sence yine de 64.900k ya bu sistemi almaya değer mi?
1000033197.webp

Bende 2 haftadır kendime bilgisayar bakıyorum evet çip sıkıntısı var evet zam geliyor ama taksit adı altında daha pahalıya satıyorlar gibi geliyor parça sıkıntıları hep var acele etme 2 hafta önce 35 bin liralık sistemler şuan 55 bin tl kapı açıyor sabret

Bende 2 haftadır kendime bilgisayar bakıyorum evet çip sıkıntısı var evet zam geliyor ama taksit adı altında daha pahalıya satıyorlar gibi geliyor parça sıkıntıları hep var acele etme 2 hafta önce 35 bin liralık sistemler şuan 55 bin tl kapı açıyor sabret
İndirim beklerken yeni bir zam muhabbetiyle karşı karşıya kalmaktan kuşku duyuyorum. Piyasa gerçekten çok belirsiz. Samsung SATA SSD'ler için de söylentiler oldu yakın zamanda yapay zeka tarafına kayacak diye ama daha sonra bu haber yalanlandı. Bir de 2 hafta sonra yeni yıla gireceğiz malum, travmatik sürprizlerle karşılaşmak olası. Bu yüzden acele etmek istemiştim. Hatta bütçeyi düşürüp 50K'ya 9060xt sisteme geçsem mi diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
İndirim beklerken yeni bir zam muhabbetiyle karşı karşıya kalmaktan kuşku duyuyorum. Piyasa gerçekten çok belirsiz. Samsung SATA SSD'ler için de söylentiler oldu yakın zamanda yapay zeka tarafına kayacak diye ama daha sonra bu haber yalanlandı. Bir de 2 hafta sonra yeni yıla gireceğiz malum, travmatik sürprizlerle karşılaşmak olası. Bu yüzden acele etmek istemiştim. Hatta bütçeyi düşürüp 50K'ya 9060xt sisteme geçsem mi diye düşünüyorum.
sen bütçeni söyle

Geri