Asfalt Osman
80+ Silver
Dahası
Yükseltme var mi izleyemedim de
Bi rtx 2060 yakışırdı be. 6500xt olmamış gibi.Evet canişkolarım. İnceleme videomuz geldi.
yok mu fikri olan?sistemi alip ekran kartini kullansam kalan parcalara ne kadara gider? ekran karti lazim ona gore alirim sistemi
Oyy sapla öz abim50 stoğa sistem diyen kitleyle konuşamam. Sevgiler
tamam reis gelsin buraya yazsın 8k bütcesi olan adam o zaman ben onun toplamasına yardımcı olayım. sanki atomu parçalıyoruz imkansız fiyat söylemiyorum. ben senin açından bakıp seni kötülemiyorum sen genel hitap ediyorsun ben özel. ihtiyacı olan ve bütçesi buralarda olanlara daha iyisini almalarını tavsiye etmek kötü mü? genel kitle ne yapıyorsa yapsın 7ye ''suan'' daha iyisi yok evet ve zaten alan alıcak. ben faydamın olabileceği kişiler için yazıyorum.50 stoğa sistem diyen kitleyle konuşamam. Sevgiler
en az 2 saat kalırTahmini kaç dakikada tükenir
30dkdan fazla sürebilirTahmini kaç dakikada tükenir
nasılen az 2 saat kalır
Şu kasım ayı bir bitsintamam reis gelsin buraya yazsın 8k bütcesi olan adam o zaman ben onun toplamasına yardımcı olayım. sanki atomu parçalıyoruz imkansız fiyat söylemiyorum. ben senin açından bakıp seni kötülemiyorum sen genel hitap ediyorsun ben özel. ihtiyacı olan ve bütçesi buralarda olanlara daha iyisini almalarını tavsiye etmek kötü mü? genel kitle ne yapıyorsa yapsın 7ye ''suan'' daha iyisi yok evet ve zaten alan alıcak. ben faydamın olabileceği kişiler için yazıyorum.
nvidia kartlı sistemler genelde çabuk bitiyor30dkdan fazla sürebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl