Neler Yeni

DONANIM ARŞİVİ sistemler video geldiği anda sitelerde satılıyor mu?

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Selamlar arkadaşlar, bütçemi ayırdım hazır sistem almaktansa donanım arşivinin bu ay içerisinde çıkartacağı sistemi almayı planladım, sorum şu;

Bu sistemler youtubede yayınlandığı gibi sitede satışa açılıyor mu? Video saat kaç gibi geliyor? Sitede ne zaman satışa aktif durumda oluyor? Mağazada video yayınlandığı gün mü satışa açılıyor, yoksa bir sonraki günde mi satışa açılıyor?

Bunlar benim için çok önemli rica ediyorum bilen yardımcı olup cevaplarsa minnettar olurum.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Caner
Youtubede yayınlandığı gibi itopya satış aktif oluyor. Link de youtube videosu açıklamasında veriliyor. Donanim arşivi genelde saat vermeden çıkartıyor yani sürekli takip etmelisin

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Youtubede yayınlandığı gibi itopya satış aktif oluyor. Link de youtube videosu açıklamasında veriliyor. Donanim arşivi genelde saat vermeden çıkartıyor yani sürekli takip etmelisin
Teşekkürler, peki mağazada ne zaman aktif oluyor videonun yüklendiği gün mü, bir sonraki mi?

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bunlar zaten senin için çok önemli olmalı çok 150lik stok 1M olan abonelerin dişinin kavuğuna bile yetmiyor ve hemen bitiyor cevaplar:

Bu sistemler youtubede yayınlandığı gibi sitede satışa açılıyor mu?
Evet, video yayındaysa sitem satışa çıkmışıtır.

Video saat kaç gibi geliyor?
Genelde kendisi haber veriyor bizim bileceğimiz bir şey yok

Sitede ne zaman satışa aktif durumda oluyor?
Video yayınlanır yayınlanmaz.

Mağazada video yayınlandığı gün mü satışa açılıyor, yoksa bir sonraki günde mi satışa açılıyor?
Aynı gün Video yayınlanır yayınlanmaz.

Ayrıca çokhızlı olmalısın stok çok hızlı tükeniyor çünkü yayınlanacak siteyi hazırda açık bekletenler bile var.

Hangi sitede yayınlanır sistem dersen, bilemeyiz Abdullah abi hangi site derse o.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,327
İsim
Oğuz Oğuz
Selamlar arkadaşlar, bütçemi ayırdım hazır sistem almaktansa donanım arşivinin bu ay içerisinde çıkartacağı sistemi almayı planladım, sorum şu;

Bu sistemler youtubede yayınlandığı gibi sitede satışa açılıyor mu? Video saat kaç gibi geliyor? Sitede ne zaman satışa aktif durumda oluyor? Mağazada video yayınlandığı gün mü satışa açılıyor, yoksa bir sonraki günde mi satışa açılıyor?

Bunlar benim için çok önemli rica ediyorum bilen yardımcı olup cevaplarsa minnettar olurum.
Bütçen nedir?

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Bütçen nedir?
18 şu an.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlar zaten senin için çok önemli olmalı çok 150lik stok 1M olan abonelerin dişinin kavuğuna bile yetmiyor ve hemen bitiyor cevaplar:

Evet, video yayındaysa sitem satışa çıkmışıtır.

Genelde kendisi haber veriyor bizim bileceğimiz bir şey yok

Video yayınlanır yayınlanmaz.

Aynı gün Video yayınlanır yayınlanmaz.

Ayrıca çokhızlı olmalısın stok çok hızlı tükeniyor çünkü yayınlanacak siteyi hazırda açık bekletenler bile var.

Hangi sitede yayınlanır sistem dersen, bilemeyiz Abdullah abi hangi site derse o.
Tamamdır çok teşekkürler

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,327
İsim
Oğuz Oğuz

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

genellikle haftasonu oluyor cumartesi pazar saat 17:00 18:00 gibi geliyor

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar

Demirkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Demirkan
Md

MD3 sistem 17:00 gibi çıktı yani 4 le 6 suları arası aktif olmalısın

Top Bottom