Tamam Treyarch Bey.
Donanım Arşivi bunu alay konusu olarak görüyorsa gelir buraya kendi söyler. Seni alakdar etmesi gerektiğini düşünmüyorum.
Platformumun rezil olması, üyesi olarak beni ''alakdar'' eder.
Tamam Treyarch Bey.
Donanım Arşivi bunu alay konusu olarak görüyorsa gelir buraya kendi söyler. Seni alakdar etmesi gerektiğini düşünmüyorum.
Kime göre neye göre rezil?Platformumun rezil olması, üyesi olarak beni ''alakdar'' eder.
Neden rezil oluyor?Platformumun rezil olması, üyesi olarak beni ''alakdar'' eder.
Kime göre neye göre rezil?
Bence rezil değil mesela.
Ister kabullen ister kabullenme kitlenin %90 kısmı çocuk neredeyse.Sencesi bencesi yok bu işin. Çocuk parkı mı burası?
Ister kabullen ister kabullenme kitlenin %90 kısmı çocuk neredeyse.
Böyle yapılırsa burası Technopat mi diye bütün çocuklar gider ama. Bu şekilde ise insan kalmaz burada. Bence yanlış böyle yapman. Mantık olarak doğru ama aslında yanlış.Çocuk olmaları hal ve hareketlerine göz yumulacağı anlamına gelmez. Çocuk, çocukluğunu bilsin. Böyle saçma konular açmayın, açacaksanız Konu Dışı'na açın.
Dostum eger bu konuyla ilgili moderatorlerin bi rizasi olursa halledilir bu senin karar verecegin bir is degil herkes kendisinden sorumlu sen bir forumdakiler birÇocuk olmaları hal ve hareketlerine göz yumulacağı anlamına gelmez. Çocuk, çocukluğunu bilsin. Böyle saçma konular açmayın, açacaksanız Konu Dışı'na açın.