donanım arşivi V2 upgrade

Reaksiyon skoru
68
arkadaşlar donanım arşivi V2 bilgisayarım var artık özellikle işlemci tarafında yetersiz kalıyor bu yaz sistemimi upgrade etmeyi düşünüyorum.
neleri değiştirebilirim 2000tl dolaylarında bir bütçe ile?
V2'nin çıktığı dönemde pc toplama konusunda çok aktiftim ama 4 yılda çok şey değişmiş parça konusunda hiçbir fikrim yok yardımlarınızı bekliyorum.
Sistem:
İntel pentıum G4560 3.5ghz işlemci
MSI Geforce gtx 1050ti 4gb gaming ekran kartı(çift fanlı)
MSI H110m pro-Vd anakart
1tb hdd
powerboost kırmızı ledli kasa
teşekkürler...

İşlemciyi değiştir core i5 in yeni nesillerinden birini alabilirsin ve kesinlikle ssd tak

arkadaşlar donanım arşivi V2 bilgisayarım var artık özellikle işlemci tarafında yetersiz kalıyor bu yaz sistemimi upgrade etmeyi düşünüyorum.
neleri değiştirebilirim 2000tl dolaylarında bir bütçe ile?
V2'nin çıktığı dönemde pc toplama konusunda çok aktiftim ama 4 yılda çok şey değişmiş parça konusunda hiçbir fikrim yok yardımlarınızı bekliyorum.
Sistem:
İntel pentıum G4560 3.5ghz işlemci
MSI Geforce gtx 1050ti 4gb gaming ekran kartı(çift fanlı)
MSI H110m pro-Vd anakart
1tb hdd
powerboost kırmızı ledli kasa
teşekkürler...
Sana tavsiyem AMD sisteme geç, o anakarta maks 7. nesil i5 takarsın o bütçeye ve artık 4C/4T yetersiz kalıyor, işlemciyi Ryzen 5 1600 AF yaparsan anakartıda A320 yada B450 alırsın. geri kalanları satıp ekran kartına yönelirsin, sen elindeki bu sistemi satmaya bak bence :).

Sana tavsiyem AMD sisteme geç, o anakarta maks 7. nesil i5 takarsın o bütçeye ve artık 4C/4T yetersiz kalıyor, işlemciyi Ryzen 5 1600 AF yaparsan anakartıda A320 yada B450 alırsın. geri kalanları satıp ekran kartına yönelirsin, sen elindeki bu sistemi satmaya bak bence :).
Arkadaşın dediği gibi elindeki sistemi 2k ya mı tam fiyat bilmiyorum tahmini söyledim satabilirsen üstüne de 2k bütçeni koyarsın daha iyi bir şey toplarsın.

öncelikle teşekkür ederim cevabın için 2000tl ile upgrade yapmadan bu pc yi satıp ondan gelen parayı da koysam daha iyi bir sistem çıkar mı? 4000-4500tl dolaylarında?

öncelikle teşekkür ederim cevabın için 2000tl ile upgrade yapmadan bu pc yi satıp ondan gelen parayı da koysam daha iyi bir sistem çıkar mı? 4000-4500tl dolaylarında?
Bence kesinlikle çıkar çünkü rx 580 li sistem alabilirsin tahminimce ve gtx 1050ti dan daha fazla performans verdiği kesin.

o Sistemi 2 ye katlayıp 4 e bölücek sistem çıkar hemde :).

Bana sorarsan sistemin kötü değil sadece işlemci ve ssd takviyesiyle gayette güzel olur zaten dolar kuru çok yüksek 4000 TL'ye bundan çok da iyi sistem toplayamazsın

Bana sorarsan sistemin kötü değil sadece işlemci ve ssd takviyesiyle gayette güzel olur zaten dolar kuru çok yüksek 4000 TL'ye bundan çok da iyi sistem toplayamazsın
Şaka bu dimi :) 4000 TL ye toplanıcak sistem bunu katlar, katlar, böler :D.

Gtx 1050 ti şu an neredeyse mezarda kaldı denebilecek bir kart çoğu yeni oyunda mecbur en düşük ayarlarda oynayacak ve takılmaları çok olacak. Rx570 bile alsa şu ankinden kat kat daha iyi performans alır nasıl daha iyi bir şey toplayamaz acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,348
Üyeler
183,415
Son üye
İsmail.001
Geri