Jokester
80+ Bronze
sende pc yok muyduVallahi elim ayağıma dolanıyor her seferinde.
sende pc yok muyduVallahi elim ayağıma dolanıyor her seferinde.
knight online intelde her zaman daha iyi sonuç veriyor.yıllar sonra tekrar apu sistem lol csgo knight onnline için fazla bile...Alıntıyı görüntüle
Abdullah Hocam bir posta daha stok gelecek mi yoksa bitti miAlanlar @donanimarisivi etiketiyle instadan story atsinda paylasalim
ben eski kafa bir amdciyim gardaşımknight online intelde her zaman daha iyi sonuç veriyor.
bitti galibabitti mi stok yoksa güncelleme olacak mı?
Linki atmıştım oysaki özelden sana yoksa alamadınmıAbdullah Hocam bir posta daha stok gelecek mi yoksa bitti mi
Hemde link çalışıyorudu ve videodaki gibi bilgilendirme sayfasına gitmeden direk kasayı alma ekranına giriyorduLinki atmıştım oysaki özelden sana yoksa alamadınmı
Alırken seçiyorsu diye biliyorum onu ama arayıp söylersen yardımcı olurlar muhtemelenArkadaşlar ürünü aldım montajını kendim yapmak istiyorum. İtopya demonde şekilde mi gönderiyor yoksa kurup mu yolluyor?
Alıntıyı görüntüle
Alırken Demonte gönderim seçtiysen demonte şekilde gelirArkadaşlar ürünü aldım montajını kendim yapmak istiyorum. İtopya demonde şekilde mi gönderiyor yoksa kurup mu yolluyor?
Alıntıyı görüntüle