Donanim Arsivi V5 satış ilanları sitelerde

İnsaflı olup 1000tl fark koyanlar var onun dışında adam 3000 ekleyip satmaya çalışıyor.

Ekmegini insanlari dolandirarak mi kazaniyor?
Bu dolandırıcılık değil. Dolandırmak satacağı ürünü eksik göndermek veya sahte ilan için geçerlidir. Adam 5k ya almış ederi 6k ise gidip 2. El de 5. 7 ye çok rahat satma hakkına sahiptir.

Ekmegini insanlari dolandirarak mi kazaniyor?
İnsanları dolandırmak?

Kanka siz iyice kafayı sıyırmışsınız adam nerede dolandırıcılık yapıyor. Üzerine para koyup satmak dolandırıcılık ise ülkenin tamamı dolandırıcı.

Dolandırmak demek orada verilen ilandan eksik parça yollanması olur veya bilgisayar diye küçük atari yollaması olacaktır.

Al-sat yapıyor fırsat ürünlerini alıp olması gereken fiyata satarak parasını kazanıyor. Al-sat yapmak dolandırıcılık mı? Toptancılar senelerdir bunu yapıyorlar dolandırıcı oluyorlar o zaman.

Artık anlayın şunu bu fırsatçılık değil adam al sat yaparak kazanç sağlıyor. Bu fırsatçılık değil ticaret

Yanlış falan değil. Fırsatçı da değil. Ne yapacağını sana mı soracak? Al sat yapıyor işte.
Bu sistemi almadım fakat bende genel olarak sistemleri alıp satarak kendi harçlığımı çıkarırım. Burada yanlış olan bir şey yok bu ticaret. Her sistem çıktığında forumda bu tarz konular açılıyor. Param varsa ve her çıkan sistemi alabiliyorsam kalkıp senden izin alacak halim yok. Ayrıca biri gelip bana dese ki her çıkan sistemi almaya çalıştım param vardı, hiçbirini alamadım inanmam. Eğer gerçekten almak istiyorsan zaten sadece 10 dakikanı ayırarak alabiliyorsun.

Aslında bunu yapanlara lafım yok lakin @Abdullah Hacıgül umarım f/p kralı sistemlerini takipçilerine satamadığının farkındandır. Yakın zamanda bir çözüm yolu üretmezse de 1000 stoktan anca 300-400 tanesi aboneye falan gider. Kayıt usülü vb yapması lazım bence takipçiler için bir sistem çıkıyorsa. Çünkü beni bile rahatsız etmeye başladı bu ilanlar artık. Normalde kimin ne yaptığı umrumda bile olmaz.

Bu sistemi almadım fakat bende genel olarak sistemleri alıp satarak kendi harçlığımı çıkarırım. Burada yanlış olan bir şey yok bu ticaret. Her sistem çıktığında forumda bu tarz konular açılıyor. Param varsa ve her çıkan sistemi alabiliyorsam kalkıp senden izin alacak halim yok. Ayrıca biri gelip bana dese ki her çıkan sistemi almaya çalıştım param vardı, hiçbirini alamadım inanmam. Eğer gerçekten almak istiyorsan zaten sadece 10 dakikanı ayırarak alabiliyorsun.
Ben ne zaman indirimli bir video gelse her zaman girdiğimde stok var. İsteyen alır zaten Abdullah abinin video attığı saatler az çok belli

Her sistem sonrası aynı başlıklar. Alamayan laf söylüyor ama yanlış söylüyor. YouTube ve instagram bildirimleriniz açık değilmi? Paranız hazır değilmi kartınız limiti açık değilmi. Her sistemde stok görüyorum bildirim alır almaz.

Param olsa bende alırdım bende satardım bunda 1 allahın kulu bir şey diyemez 😂 boşver in ya bu kadar takılmayın....forumdan soğutuyorsunuz insanı😂

Param olduğu sürece bu sistemden rahatlıkla 5 adet sipariş geçebilirdim ki uzun süre aralar ile girdiğim zaman fiyatı hala 4900₺'ye alınabilir bir şekilde stokta gözüküyordu.

Kimse burada yok şöyle pahalı neden aynı paraya satmıyorlar diye söylenip durmasın bu ekran kartı fiyatları arttığı zaman 500₺'ye alınan ekran kartını 1000-1500₺ fiyata satan kişiler burada gelmiş yok bunlar fırsatçı karaborsacı diye söyleniyorlar.

Alacak olan adam zaten zamanında fazlasıyla alabiliyor.

Arkadaşım 4.9K'ya satışlar çıktıktan 1 saat sonra aldı bir diğer arkadaşı ise yaklaşık 2 saat sonra aynı paraya ürünü sipariş etti. Aksine bu fiyata stoklar uzun bir süre durdu diyebilirim.

Almak isteyen adam zaten alırdı sistemi.

He burada gelip bana sen de almışsın satıyorsun böyle kendini savunuyorsun demeyin boşuna bende o kadar para tekte çıkmıyor ki kendime yetecek kadar bir sistemim var yenisine ihtiyaç duymuyorum.

fırsatçı da değil de patladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sistemi 6500e alan enayidir asıl
Patlaya patlaya delik deşik oldun biraz az zortla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya ağlıyorlar işte alamayınca tek yaptıkları bu

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,058
Üyeler
189,027
Son üye
Muhunet31212
Geri