Donanim Arsivi V5 satış ilanları sitelerde

Patlaya patlaya delik deşik oldun biraz az zortla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya ağlıyorlar işte alamayınca tek yaptıkları bu
Düzgün konuşabiliyor musun acaba? Merak ediyorum ondan sordum. Ne zaman seni bir konuda görsem o konuda ya kavga başlıyor ya da sen düzgün konuşmuyorsun.

valla ben kullanma niyetiyle almıştımda baktım monitör fiyatları uçmuş bende ilana koydum kimse kusura bakmasın md sistem çıkarsa onu beklicem ekstradan hiç durduk yere monitöre 1.5 k veremem

Düzgün konuşabiliyor musun acaba? Merak ediyorum ondan sordum. Ne zaman seni bir konuda görsem o konuda ya kavga başlıyor ya da sen düzgün konuşmuyorsun.
Önce bana verilen cevaba bak. Düzgün cevap verene düzgün cevap veririm.

Sende bu tayfadasin galiba. Firsatci degil al sat yapiyormus. vallami?
Kardeşim her ne kadar ben de sinir olsam kanunen bir kural mı çiğniyorlar yoo çiğnemiyorlar
Tekelcilik mi yapıyorlar hayır farklı satıcılar var.
Kanunlara uyuyor ise ahlaka uysun uymasın yapabilir ve sakınca yok.

5500 den 1 kuruş fazla verilmez.

Yemin ediyorum çoluk çocuk bile bir konuda bu kadar gitmiyor halen çocukluk yapamaya devam ediyorsunuz.
Paranız varsa hazır kıta bekleyin alın oynayın. Fazla paranız varsa 2 tane alın 1 tanesini satın ne boş muhabbetler.
Yemine diyorum şu konuları açanlarımda konuya yorum atanları gördükçe yaş ortalaması gözümde daha çok düşüyor.

Bence sakınca yok, emek etmiş instayi takip etmiş duyurlarımı dikkate almış videonun yayınlanmasını beklemiş hemen girmiş almış bir de şu tip insan var "ya a.... 2-3 tane stok koyuyorsunuz bizi kandırıyorsunuz" kısacası umarım istedigi fiyata satar.

fırsatçı da değil de patladım

bu sistemi 6500e alan enayidir asıl
alan zaten enayidir orasi ayrida yani satamazsin ki bu fiyata cok zor

alan zaten enayidir orasi ayrida yani satamazsin ki bu fiyata cok zor
şu piyasayi az cok takip eden birisi zaten donanim arsivini bi yerden duyar gorur azcik arastirirsa sistemi bulabilir

Ekmegini insanlari dolandirarak mi kazaniyor?
Kardeşim dolandırıcılık kelimesinin anlamına göre düşüneceksek eğer eksik parça veya söz verdiği parçayı göndermemek falan olursa evet dolandırmıştır ama bu serbest piyasa kardeşim adam bi yerden mal aldı kafasına göre bir kar koydu ve ilana yapıştırdı ha biri alırmı bilemem ama alırsa iş bitmiştir :D

Böyle postlar görünce geçmek gerek çünkü adam daha dolandırıcılık ne bilmiyor, konuya hakim değil; tartışmanın fayda sağlaması zor, kısaca durumu yazıp geçmek daha mantıklı.
Ayrıca dolandırıcılar derken ne yapmışlar da dolandırıcı diyorsun mesela?

Son düzenleme:
Bakıyorumda parası olmayıp alamayanlar kudurmuş, başlık iyice ağlama başlığına dönmüş. Parası olan alır. Geri kalan her şey boş.

Geri