Bu dolandırıcılık değil. Dolandırmak satacağı ürünü eksik göndermek veya sahte ilan için geçerlidir. Adam 5k ya almış ederi 6k ise gidip 2. El de 5. 7 ye çok rahat satma hakkına sahiptir.Ekmegini insanlari dolandirarak mi kazaniyor?
onlar enayi hocamİnsaflı olup 1000tl fark koyanlar var onun dışında adam 3000 ekleyip satmaya çalışıyor.
fırsatçı da değil de patladımYanlış falan değil. Fırsatçı da değil. Ne yapacağını sana mı soracak? Al sat yapıyor işte.
bu sistemi 6500e alan enayidir asılserbest piyasa. istedigini alir satar kimsede bisey diyemez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onlar enayi hocam
İnsanları dolandırmak?Ekmegini insanlari dolandirarak mi kazaniyor?
Bu sistemi almadım fakat bende genel olarak sistemleri alıp satarak kendi harçlığımı çıkarırım. Burada yanlış olan bir şey yok bu ticaret. Her sistem çıktığında forumda bu tarz konular açılıyor. Param varsa ve her çıkan sistemi alabiliyorsam kalkıp senden izin alacak halim yok. Ayrıca biri gelip bana dese ki her çıkan sistemi almaya çalıştım param vardı, hiçbirini alamadım inanmam. Eğer gerçekten almak istiyorsan zaten sadece 10 dakikanı ayırarak alabiliyorsun.Yanlış falan değil. Fırsatçı da değil. Ne yapacağını sana mı soracak? Al sat yapıyor işte.
Ben ne zaman indirimli bir video gelse her zaman girdiğimde stok var. İsteyen alır zaten Abdullah abinin video attığı saatler az çok belliBu sistemi almadım fakat bende genel olarak sistemleri alıp satarak kendi harçlığımı çıkarırım. Burada yanlış olan bir şey yok bu ticaret. Her sistem çıktığında forumda bu tarz konular açılıyor. Param varsa ve her çıkan sistemi alabiliyorsam kalkıp senden izin alacak halim yok. Ayrıca biri gelip bana dese ki her çıkan sistemi almaya çalıştım param vardı, hiçbirini alamadım inanmam. Eğer gerçekten almak istiyorsan zaten sadece 10 dakikanı ayırarak alabiliyorsun.
Param olduğu sürece bu sistemden rahatlıkla 5 adet sipariş geçebilirdim ki uzun süre aralar ile girdiğim zaman fiyatı hala 4900₺'ye alınabilir bir şekilde stokta gözüküyordu.Bu sistemi almadım fakat bende genel olarak sistemleri alıp satarak kendi harçlığımı çıkarırım. Burada yanlış olan bir şey yok bu ticaret. Her sistem çıktığında forumda bu tarz konular açılıyor. Param varsa ve her çıkan sistemi alabiliyorsam kalkıp senden izin alacak halim yok. Ayrıca biri gelip bana dese ki her çıkan sistemi almaya çalıştım param vardı, hiçbirini alamadım inanmam. Eğer gerçekten almak istiyorsan zaten sadece 10 dakikanı ayırarak alabiliyorsun.
Patlaya patlaya delik deşik oldun biraz az zortlafırsatçı da değil de patladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu sistemi 6500e alan enayidir asıl
Ya ağlıyorlar işte alamayınca tek yaptıkları buBu sistemi almadım fakat bende genel olarak sistemleri alıp satarak kendi harçlığımı çıkarırım. Burada yanlış olan bir şey yok bu ticaret. Her sistem çıktığında forumda bu tarz konular açılıyor. Param varsa ve her çıkan sistemi alabiliyorsam kalkıp senden izin alacak halim yok. Ayrıca biri gelip bana dese ki her çıkan sistemi almaya çalıştım param vardı, hiçbirini alamadım inanmam. Eğer gerçekten almak istiyorsan zaten sadece 10 dakikanı ayırarak alabiliyorsun.