7000 maks parası var kendime almicam arkadaş alcakta çok denedik alamadık geçen fırsatçılar yüzüne7500 e satan varsa kap geçenki sistemi
Seni üzermi bilmem ama 4 aydır sistem çıkartmayan @Abdullah Hacıgül abim çok kişiyi üzeceği kesinTam da sistem almıştım umarım yeni çıkan sistem beni üzmez![]()
reis yaptığın işleri hep beğendim hep saygı duydum üst seviye fps sistemde gelsin artık başkalarının yaptığı sistemleri almak istemiyorum bu işin hakkını veren sensin saygılarTam da sistem almıştım umarım yeni çıkan sistem beni üzmez![]()
üst seviye sistem bekliyorum uzun zamandır RTX 3070ti 3080 gibi gelir mi sence kankaModart in açıklaması şu şekilde :
Bu haberi ilk Forumda paylaşmak istedim
Kasım ayında Bomba gibi 2 tane hazır sistem gelecek arkadaşlar. Belki 3 bile olabilir sürpriz
orta üst segment için bir tane gelecek onun fiyatı netleşmedi.
Fakat giriş ve orta segment için bütçe yormayacak 10k seviyesi 2 sistem planı var şu anda.
Buda üst seviyedeki açıklaması:
full asus sistem oalcak 240mm rog sıvı soğutma ve 13. nesil işlemci var yani 18k üstü olur bence![]()
hocam modart pc levon abi ile konuşmuştum rtx 3070ti li full asus ve 240 mm sıvı soğutmalı bir sistem gelicek çok büyük bir ihtimal 20k altı olucakHayırlısı bu arada modart da sistem yapıyormuş 2 orta giriş seviyesi 1 tane üst seviye diye düşünülüyor
üst segment sistem 25Kdan aşağı olacagını sanmıyorum.Modart in açıklaması şu şekilde :
Bu haberi ilk Forumda paylaşmak istedim
Kasım ayında Bomba gibi 2 tane hazır sistem gelecek arkadaşlar. Belki 3 bile olabilir sürpriz
orta üst segment için bir tane gelecek onun fiyatı netleşmedi.
Fakat giriş ve orta segment için bütçe yormayacak 10k seviyesi 2 sistem planı var şu anda.
Buda üst seviyedeki açıklaması:
full asus sistem oalcak 240mm rog sıvı soğutma ve 13. nesil işlemci var yani 18k üstü olur bence![]()
12k bütçem var beni hayal kırıklığına uğratmayın be ağlarım şimdireis yaptığın işleri hep beğendim hep saygı duydum üst seviye fps sistemde gelsin artık başkalarının yaptığı sistemleri almak istemiyorum bu işin hakkını veren sensin saygılar@Abdullah Hacıgül
Mesaj otomatik birleştirildi:
üst seviye sistem bekliyorum uzun zamandır RTX 3070ti 3080 gibi gelir mi sence kanka![]()
Nerde konuştunhocam modart pc levon abi ile konuşmuştum rtx 3070ti li full asus ve 240 mm sıvı soğutmalı bir sistem gelicek çok büyük bir ihtimal 20k altı olucak
Abdullah abim beni de üzer gibi ama olsun umarım güzel fiyatlı bir sistem gelirde ihtiyacı olanlar yararlanır.
forumdaNerde konuştun
22 bin TL den fazla olacağını düşünüyorum belki 25 bile olur ddr5 diye de içimden geçiyor baksana sıvı soğutma Rog Strix demiş full Asus diyor güzel bişey gelecektir ama fiyatı da öyle çokta minimal olmaz zannetmiyorumreis yaptığın işleri hep beğendim hep saygı duydum üst seviye fps sistemde gelsin artık başkalarının yaptığı sistemleri almak istemiyorum bu işin hakkını veren sensin saygılar@Abdullah Hacıgül
Mesaj otomatik birleştirildi:
üst seviye sistem bekliyorum uzun zamandır RTX 3070ti 3080 gibi gelir mi sence kanka![]()