Neler Yeni

Ana Konu 🔥🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ V6 YAYINDA 8799 TL i3 12100f-RTX2060

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
edm321
Ulan herkes benim pc almamı bekliyomuş aga Bi taraftan modart bi tarafta Abdullah reis ihanete uğradım 😂

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım
Tam da sistem almıştım umarım yeni çıkan sistem beni üzmez 😑
reis yaptığın işleri hep beğendim hep saygı duydum üst seviye fps sistemde gelsin artık başkalarının yaptığı sistemleri almak istemiyorum bu işin hakkını veren sensin saygılar :) @Abdullah Hacıgül
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modart in açıklaması şu şekilde :
Bu haberi ilk Forumda paylaşmak istedim :)
Kasım ayında Bomba gibi 2 tane hazır sistem gelecek arkadaşlar. Belki 3 bile olabilir sürpriz 😉
orta üst segment için bir tane gelecek onun fiyatı netleşmedi.
Fakat giriş ve orta segment için bütçe yormayacak 10k seviyesi 2 sistem planı var şu anda.

Buda üst seviyedeki açıklaması:
full asus sistem oalcak 240mm rog sıvı soğutma ve 13. nesil işlemci var yani 18k üstü olur bence :)
üst seviye sistem bekliyorum uzun zamandır RTX 3070ti 3080 gibi gelir mi sence kanka :)

ValarMorghulish

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
MCA
Modart in açıklaması şu şekilde :
Bu haberi ilk Forumda paylaşmak istedim :)
Kasım ayında Bomba gibi 2 tane hazır sistem gelecek arkadaşlar. Belki 3 bile olabilir sürpriz 😉
orta üst segment için bir tane gelecek onun fiyatı netleşmedi.
Fakat giriş ve orta segment için bütçe yormayacak 10k seviyesi 2 sistem planı var şu anda.

Buda üst seviyedeki açıklaması:
full asus sistem oalcak 240mm rog sıvı soğutma ve 13. nesil işlemci var yani 18k üstü olur bence :)
üst segment sistem 25Kdan aşağı olacagını sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Hamza Kılıç
Instagram
@hamza_kilic_55
reis yaptığın işleri hep beğendim hep saygı duydum üst seviye fps sistemde gelsin artık başkalarının yaptığı sistemleri almak istemiyorum bu işin hakkını veren sensin saygılar :) @Abdullah Hacıgül

üst seviye sistem bekliyorum uzun zamandır RTX 3070ti 3080 gibi gelir mi sence kanka :)
12k bütçem var beni hayal kırıklığına uğratmayın be ağlarım şimdi🤨🤨🤨

Raichu93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Atakan AKKUŞ
İlgilendiği Kategoriler
Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri.
Instagram
legendeliteteacher05
Ryzen 7000 li sistemlerde gelir ileride o zaman...

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

22 bin TL den fazla olacağını düşünüyorum belki 25 bile olur ddr5 diye de içimden geçiyor baksana sıvı soğutma Rog Strix demiş full Asus diyor güzel bişey gelecektir ama fiyatı da öyle çokta minimal olmaz zannetmiyorum

Top Bottom