Kaosorhan07
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Tüm ürünlerinde palit ekran kartı var neredeyse elden çıkarma politikası diye düşünüyorum çünk paliti öven çok kişi yok
16 17 olursa canını yerim cidden hiç bu kadar sıkışık olmadım maddiyat olarak yardımcı olursan coook makbule geçer çok kolay gelsin tekrardan Allah'a emanetne yapmamız lazım? fiyat ne olmalı
https://www.hepsiburada.com/game-ga...reedos-oyuncu-tavsiye-sistem-pm-HBC00009JL7D5 bu sistem nasıl hocam alınır mı 5070 alsam çok performans farkı olur muHocam aynı şekilde ben de s5 siparişi verdim. 10 taksit olması büyük avantaj o yüzden için rahat olsun. İkimiz için de hayırlısı.
benim instada paylaştığımı al o daha uygun ama 360lık sıvı soğutma olması lazımdı.https://www.hepsiburada.com/game-ga...reedos-oyuncu-tavsiye-sistem-pm-HBC00009JL7D5 bu sistem nasıl hocam alınır mı 5070 alsam çok performans farkı olur mu
Game Garaj powercolor ile palit kullanıyor uygun fiyatlı sıstem yaptıkları içinTüm ürünlerinde palit ekran kartı var neredeyse elden çıkarma politikası diye düşünüyorum çünk paliti öven çok kişi yok
Gece stoklara yetişemedım ama bu sefer sabah yapıştım yıllar sonra gene senden aldım bakalım 2ci bilgisayarımı ilki efsane md2benim instada paylaştığımı al o daha uygun ama 360lık sıvı soğutma olması lazımdı.
Hocam merhabalar, bu fırsatlardan kredi kartı ekstremin 2 gün sonra kesilecek olması sebebiyle maalesef yararlanamıyorum. Ay içinde yine benzer şekilde vade farksız taksit imkanları olur mu? Gündemdeki yeni vergiler ve zamlar sebebiyle biraz endişeliyim.benim instada paylaştığımı al o daha uygun ama 360lık sıvı soğutma olması lazımdı.
Güle güle kullan valla bu zamanda ayda 6400TL'ye üst seviye pc misss.Game Garaj powercolor ile palit kullanıyor uygun fiyatlı sıstem yaptıkları için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gece stoklara yetişemedım ama bu sefer sabah yapıştım yıllar sonra gene senden aldım bakalım 2ci bilgisayarımı ilki efsane md2
12ay 6.4xx gibi ödeme cıktı
Alıntıyı görüntüle
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3DDostlar merak edenler için 5080li sistemin parçalarını sordum ancak parçalar stok durumuna göre değişebilirmiş 5070 ti güncel halini soran oldu mu paylaşırlarsa sevinirim ?
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 5.0GHz
MSI B650 GAMING PLUS WIFI DDR5 AM5 (ATX)
2xTwinMOS VOLTX DDR5 16GB 6000Mhz CL36 TMD516GB6000U36
Palit RTX5080 GAMINGPRO 16GB 256Bit GDDR7
Crucial P310 1TB m.2 2280 NVMe SSD PCIe CT1000P310SSD8-T
Vento VG4050L 850W 80+ Bronze GEN5 ARGB E-ATX Kasa Siyah
Cooler Master MasterLiquid ML240L v2 RGB Sıvı CPU Soğutucu 1700 Kit Uyumlu
Hocam s7 sipariş verdim sence iptal edip s5e dönmeye gerek varmı?Arkana yaslan keyfini çıkart hem peşin fiyatına 10 taksit hem de tek tek toplayınca pahalı değil.
Gerek yok marka farkı var.Hocam s7 sipariş verdim sence iptal edip s5e dönmeye gerek varmı?
Hocam hayırlı olsun onunda parça bilgilerini sordumGame Garaj powercolor ile palit kullanıyor uygun fiyatlı sıstem yaptıkları için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gece stoklara yetişemedım ama bu sefer sabah yapıştım yıllar sonra gene senden aldım bakalım 2ci bilgisayarımı ilki efsane md2
12ay 6.4xx gibi ödeme cıktı
Alıntıyı görüntüle
fiyatı yükselmişHocam s7 sipariş verdim sence iptal edip s5e dönmeye gerek varmı?