Just reset
80+ Bronze
4080 süper 4080 den daha ucuza satişa koyuldu
NVIDIA: AppleNVİDİA kazıklamaya başladı.
Gidiyosun 4070 çıkarıyosun, 4070ti çıkarıyosun kartlar satılacağı kadar satılıyor.
Sonra ondan daha güçlü 1 tık daha performanslı halini aynı fiyata sunuyosun tekrar satmak.
NVİDİA'ya güven olmaz.
AMD daha fazla performans vermiyor mu? Daha iyi sanki ama sırf NVIDIA nın tercih edilme sebebi AMD den bi tık düşük performans verse bile yazılımının kusursuz olması diye düşünürdüm.Hocam rakip kartların fiyatları yakınsa Nvidia mantıklı ama mesela geçen sene 3060 parasına 6650xt falan denk gelebiliyordu o zaman da amd mantıklıydı
Kesinlikle Apple zaten yazılım güncellemesi ile eski modellerin performansı düşürmesi kanıtlandığı günden beri hep bi olumsuz yaklaşmışımdır.NVIDIA: Apple
AMD: Samsung
gibi bakıyorum
Valla bir sonra ki sistemi AMD toplarım herhalde 4070 e dengi bir AMD kart ile ve hangisini önerirsin? RGB li güzel model olurKesinlikle Apple zaten yazılım güncellemesi ile eski modellerin performansı düşürmesi kanıtlandığı günden beri hep bi olumsuz yaklaşmışımdır.
Fransa tarafından dava yedi. Eğer konumunu vs. Fransa yaparsan performans düşmüyor mesela.
AMD daha sıcak bakıyorum şuan bir NVİDİA kullanıcı olarak.
Umarım Rekabet ortamı geri döner. Özellikle 8 yıldır 8 gb vram olan lanet kartlardan bıktım usandımVideo render, foto edit vs. testlerinde amd yine geçmiş Puhahahahaha
Nvidia iyice çöp çıkarmaya başladı
Alıntıyı görüntüle
Karta bağlı hocam bir de yapılacak şeye göre. Örneğin rtx açmayan biri için açsa bile sırf oyun oynayan biri için rtx3000-rx6000 serisinde amd güzeldi ama yayın vs konusunda rtx çok daha iyiydiAMD daha fazla performans vermiyor mu? Daha iyi sanki ama sırf NVIDIA nın tercih edilme sebebi AMD den bi tık düşük performans verse bile yazılımının kusursuz olması diye düşünürdüm.
nokta atışı bi açıklama olmuşEğer 4080 süper Dingonun fakir ve teknolojiden uzak kalmış ahırına (Türkiye) yurtdışı fiyatlarına benzer diyatlarda olursa o zaman alacağım sisteme tabii ki 4080 süper takarım
Sen ne kullanıyorsun? İşlemci + Ekran Kartı?Karta bağlı hocam bir de yapılacak şeye göre. Örneğin rtx açmayan biri için açsa bile sırf oyun oynayan biri için rtx3000-rx6000 serisinde amd güzeldi ama yayın vs konusunda rtx çok daha iyiydi
4 gbUmarım Rekabet ortamı geri döner. Özellikle 8 yıldır 8 gb vram olan lanet kartlardan bıktım usandım