bekir.440
80+
Türkçe kaynaklı bilgi doğru olmaz hocam ingilizce daha iyi.Kaynak bekirtmeli miyiz mesela atıyorum bir haberi webteknodan gördüm link koymalı mıyım?
Türkçe kaynaklı bilgi doğru olmaz hocam ingilizce daha iyi.Kaynak bekirtmeli miyiz mesela atıyorum bir haberi webteknodan gördüm link koymalı mıyım?
Webtekno'dan haber paylaşacaksan ne anlamı kalıyor bu işin zaten. Önemli olan haberin güncelliği.Kaynak bekirtmeli miyiz mesela atıyorum bir haberi webteknodan gördüm link koymalı mıyım?
Webtekno'dan haber paylaşacaksan ne anlamı kalıyor bu işin zaten. Önemli olan haberin güncelliği.
Kanka programı kullanmak zor yapabilen az kişi cıkar forumdan o yüzdenAbi benim bayağı birikti, ne zaman iletişime geçeceksiniz veya ne zaman seçeceksiniz acaba?
Program? İki sitede editörlük yaptım ben, program da kullanmadım.Kanka programı kullanmak zor yapabilen az kişi cıkar forumdan o yüzden
Wordpress'den bahsediyor sanırsam.Program? İki sitede editörlük yaptım ben, program da kullanmadım.
Benim arkadaş onun kitabını yazdılar derler ya. Hah işte o gerçek benim arkadaş kitabını yazdı onun. Biz lise sondaydık. Lise 4 te bitirdi ve yayınladı. Bende yanında hep oyun oynardım.Wordpress'den bahsediyor sanırsam.
Wordpress zor falan değil tamamen kod üstüne kurulu bile değil oturup üstünde çalışan bir insan normal sayfalar oluşturabilir ayrıca sürekli masa başında bu işle uğraşırsa kodlara da alışırsa 6. ayda Uber şeylere bile çıkar.Kanka programı kullanmak zor yapabilen az kişi cıkar forumdan o yüzden