Benim düşüncem eski sistemleri kadar f/p olmadığı yönünde eski sistemleri üperdi ama bunun öyle olduğunu düşünmüyorum
Şimdi eleştiri yapsam yine uyarı alacak mıyım? Buna göre hareket etmek istiyorum.aaa gercekten fiyat performans ve gerçekten indirimli bir sistem![]()
Kanka kur çok arttı ama itopya ile anlaşıp Black friday e özel 2 3 günlük indirimli harika bir sistem de yapabilirdi.Şimdi objektif bir şekilde eleştiricem.
Bu sistemi ayrı ayrı 5300 liraya toplayabiliriz. 500 lira güzel bir indirim. Ama Abdullah abiden bu bütçeye 1660S'li bir sistem toplamasını beklerdim.
akakçeden topladım en ucularla ve 5411 tl çıktıaaa gercekten fiyat performans ve gerçekten indirimli bir sistem![]()
Olabilir ama eskisi kadar f/p olduğunu düşünmüyorum biraz indirim kovalanarak benzer bir sistem max 5k ya toplanır
8 GB RAM yapıp 1660S yapsa bence daha güzel olurdu.
Taze taze, yeni çıktı![]()
Allah aşkına 6 gün dayansın stoklar lütfen ***unuzu yiyim abanmayın stoklara 6 gün çok değil
Taze taze, yeni çıktı![]()
Ben 5000TL'ye 10100F+1660S+240GB+8GB RAM öneriyordum 200tl fazlaua580 TL daha ucuz akakçeden toplanana göre normalde gamegarajdan bu bütçede 8gb ramli 1650s li 3100 lü ve sata ssd li sistem öneriyorduk güzel sistem olmuş
(Matematiğim pek iyi değil 580 benim hesaplandığıma göre yanlış olabilir)
@zbabomen sistemler bitmiş ozaman ama doğru o sistem 4000-4500 arasındaydı dedim ya benim matematik iyi değilBen 5000TL'ye 10100F+1660S+240GB öneriyordum 200tl fazlaua
Muhtemelen alırsın. İki uyarım var ikiside eleştiri yüzündenŞimdi eleştiri yapsam yine uyarı alacak mıyım? Buna göre hareket etmek istiyorum.