Evet, bi kaç saat önce kalktı.Aaaa Türk Bayrağını kaldırmışlar
Altta bulunan "ARA" kısmı ile eşit yapmam gerekiyor, 280x150 boyutlarında çalıştım.Bence biraz küçük olmuş.
bence çok iyi olurMerhabalar, forum içinde sağ üst kısımda bulunan kullanıcı kısmını kendimce değiştirdim.
Görüşlerinizi, yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum.
Not : Eğer siteye eklenecek olursa, site üzerinde görünüşünü CSS ile düzeltilebilir.
Not 2 : XD ile tam görsel çıktısı nasıl alınıyor bilmediğim için site üzerindeki görünüşü kötü oldu bilginize.
Biraz daha büyük olursa güzel olur gibi.Merhabalar, forum içinde sağ üst kısımda bulunan kullanıcı kısmını kendimce değiştirdim.
Görüşlerinizi, yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum.
Not : Eğer siteye eklenecek olursa, site üzerinde görünüşünü CSS ile düzeltilebilir.
Not 2 : XD ile tam görsel çıktısı nasıl alınıyor bilmediğim için site üzerindeki görünüşü kötü oldu bilginize.
Sitede nasıl gözükür bilmiyorum ama birden fazla bilgiyi bu kadar küçük alana sığdırınca biraz küçük ve sıkışık durmuş onun dışında güzel. Eline sağlık.Altta bulunan "ARA" kısmı ile eşit yapmam gerekiyor, 280x150 boyutlarında çalıştım.
Aslında çok küçük olmadı, tek eksiği online olarak göremediğimiz için küçük gibi duruyor.Biraz daha büyük olursa güzel olur gibi.