Boş ver beni ne zaman böğürcen?Ya ordaki lafı anlamak için benim pp deki adamı tanıman ve aotu izlemen lazım.
Boş ver beni ne zaman böğürcen?Ya ordaki lafı anlamak için benim pp deki adamı tanıman ve aotu izlemen lazım.
Teşekkürler yorumun için, bu tasarımda amaçlanan zaten başka bir tasarım olsaydı ne olurdu sorusunu cevaplamak için olduğunu düşünebilirsin.Güzel olmuş dostum. Fakat bana gereksiz gibi geldi.
Bak arkadaki benim öndekide titan olan @RevDeisDouBoş ver beni ne zaman böğürcen?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Boş ver beni ne zaman böğürcen?
İstemez böğürme beni.Bak arkadaki benim öndekide titan olan @RevDeisDou Alıntıyı görüntüle
Çok zorlama ben de anlamıyorum@kolonya ve @kaplanharun 'un mesajları anlamaya çalışan masum ben
Kaplanharunun dediği gibi zorlama ben de anlamıyorum.@kolonya ve @kaplanharun 'un mesajları anlamaya çalışan masum ben
Sen bu işi yapıyosun dostum eline sağlıkMerhabalar, forum içinde bulunan profile mesaj kısmını yeniden dizayn ettim.
Görüşlerinizi, yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum.
Not : Eğer siteye eklenecek olursa, site üzerinde görünüşünü CSS ile düzeltilebilir.
Not 2 : XD ile tam görsel çıktısı nasıl alınıyor bilmediğim için site üzerindeki görünüşü kötü oldu bilginize.
Yeni hali ;
Neler yeni kısmında görünüşü ;
Profilde görünüşü ;
T-teşekkür ederim.Sen bu işi yapıyosun dostum eline sağlık