olur derim merak etmeyinB
Bencede
aynen yaEn az gtx 1660 olsun daha bisey istemiyorum ya 1650 ve 1650 super cok kotu
Arkadaşlar cahilliğimden soruyorum 1660 rtx 2000 serisine veya 3000 serisine göre nasıl bazı yerlerde oyun performansı 2000 sersinden daha iyi diye okudumEn az gtx 1660 olsun daha bisey istemiyorum ya 1650 ve 1650 super cok kotu
2000 serisinden hangi kart ve benim bildiğim hepsinden kötüArkadaşlar cahilliğimden soruyorum 1660 rtx 2000 serisine veya 3000 serisine göre nasıl bazı yerlerde oyun performansı 2000 sersinden daha iyi diye okudum
genelde 17:00 da çıkıyor saat belli olmuyor youtube kanalını takip et 5 dakikada bitiyorBir şey sorucağım önceden Abdullah abinin hiçbir sistemini almadım.Kardeşim için sistem alıcağım da.Sistem çıkmadan önce diğer youtuberlar gibi saat belli olarak mı çıkıyor yoksa random gün ve saatte mi çıkıyor ?
günü söylüyor saat söylemiyor genelde 5-6 gibi çıkıyor o saatte mecbur sürekli sayfa yenilemek zorundasınızBir şey sorucağım önceden Abdullah abinin hiçbir sistemini almadım.Kardeşim için sistem alıcağımda.Sistem çıkmadan önce diğer youtuberlar gibi saat belli olarak mı çıkıyor yoksa random gün ve saatte mi çıkıyor ?