Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistem - SATIŞTA!

Gerçekten güzel fiyatti yani. Teşekkürler

@LineaTurco arkadaşım sana adam akıllı işlemci ve grafik kartın dengesini özetledim senin bu kadar değerli yoruma kahkaha atmanın amacı ne?
Hocam şöyle bir şey var piyasada kasalarda öncelikle ekran kartı stok sorunu yaşandığından dolayı ekran kartlarına bakılıyor bir tarafta vatanın kasası var bir tarafta senin gibi bir kişinin yaptığı kasa var sen zamanında md2 yi çıkardın mesela o zaman stok sorunu daha fazlaydı 5000tl ye 144hz monitörlü sistem çıkarmıştın iyi fiyat mı iyi fiyat ama harika değil yani senden beklenen değil demek istiyorum .

Hocam şöyle bir şey var piyasada kasalarda öncelikle ekran kartı stok sorunu yaşandığından dolayı ekran kartlarına bakılıyor bir tarafta vatanın kasası var bir tarafta senin gibi bir kişinin yaptığı kasa var sen zamanında md2 yi çıkardın mesela o zaman stok sorunu daha fazlaydı 5000tl ye 144hz monitörlü sistem çıkarmıştın iyi fiyat mı iyi fiyat ama harika değil yani senden beklenen değil demek istiyorum .
Vatanın kasasını kim aldı kardeşim, geliyorsun 40 50 stoklu sistemi kasadan bahsediyorsun. Hani nerde o kasa hangi youtube kanalında yayında kim faydalandı. Abdullah günler öncesinden story atıyor. 2 saat öncesinde videosunu yayınlıyor. ve 500 stok koyuyor. Allah aşkına güzel eleştirin

Geri