Neler Yeni

Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistem !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

SadeceSeyf

80+ Gold

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
arkadaşlar şimdi 11.06 sistemi gelecek mi bugün , ona göre para ayarladım. abdullah reyiz gecikebilir gibi 1-2 paylaşım yapmıştı piyasadan yakınarak. kafam karıştı benim de.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Efe

Dundar2

80+
Arkadaşim boş boş konuşma, hiçbir zaman çoğunluğun isteği 3060 veya 6600xt olmadı.
Ben sana net bir şey söyledim boş bir konuşma değil bu. Türkçen kötüyse yapacak bişey yok. Bu 4 aydaki sistemlerinin hepsini inceledim istek yorumlarını vs.de madem diyorsun ki 3060 veya 6600xt hiçbir zaman çoğunluğun isteği olmadı. Önceki kaldırdığın 4 aydır yeni sistem önerileriniz konularını yayına aç. Oralardaki yorumların çoğunu okudum. Açık ara büyük kısım 3060-6600xt istiyordu. @Abdullah Hacıgül sende biliyorsun en çok istenen iki kartın bunlar olduğunu hem o konulardaki yorumlarda hem de genel yorumlarda. Madem diyorsun hiçbir zaman genel istek o iki kart olmadı. O kapattığın konuları tekrar yayına aç bakalım yorumlara. Bizzat ben ilgileneceğim bu konuyla. Hatta bak arttırıyorum hiçbirinde dedin bende o 5 sistemin en az 2’sinde çoğunluk 3060-6600xt yazdığına eminim. Sen o konuları yayına aç bizzat yorum sayısını ben karşılaştıracağım. Eğer 5 sistemin 2sinde bile çoğunluk 3060-6600xt istememişse beni bu forumdan sınırsız banlayabilirsiniz. Fakat ben kazanırsam da insanlardan bu yaptığından ve yaptığını kabul etmediğinden dolayı özür dileyeceksin. Buyur gel. 👍

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Axl Rose
İlk mesajımın bu olmasını istemezdim ancak ortada hiç bir şey yokken bir sürü kişinin sistem şu fiyata bu olur, bu fiyata şu olur diye falcılık yapması çok manasız. Şimdi linç edebilirsiniz 🤘

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Arkadaşlar Abdullah Abinin çok üstüne gidiyorsunuz. Sizin de fark ettiğiniz gibi bu ekonomide elinden geldiğince bizim isteklerimiz doğrultusunda uygun fiyatlı sistemler çıkartmaya çalışıyor. Sizin burada "sistem şöyle olur, sistem böyle olur" tarzı yorumlarınız çok gereksiz. Abdullah Abi zaten YouTube yorumları ve Forumdaki yazılara bakarak hangi tarzda sistemler istediğimize karar veriyor ve o tarzda sistemler topluyor.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ben sana net bir şey söyledim boş bir konuşma değil bu. Türkçen kötüyse yapacak bişey yok. Bu 4 aydaki sistemlerinin hepsini inceledim istek yorumlarını vs.de madem diyorsun ki 3060 veya 6600xt hiçbir zaman çoğunluğun isteği olmadı. Önceki kaldırdığın 4 aydır yeni sistem önerileriniz konularını yayına aç. Oralardaki yorumların çoğunu okudum. Açık ara büyük kısım 3060-6600xt istiyordu. @Abdullah Hacıgül sende biliyorsun en çok istenen iki kartın bunlar olduğunu hem o konulardaki yorumlarda hem de genel yorumlarda. Madem diyorsun hiçbir zaman genel istek o iki kart olmadı. O kapattığın konuları tekrar yayına aç bakalım yorumlara. Bizzat ben ilgileneceğim bu konuyla. Hatta bak arttırıyorum hiçbirinde dedin bende o 5 sistemin en az 2’sinde çoğunluk 3060-6600xt yazdığına eminim. Sen o konuları yayına aç bizzat yorum sayısını ben karşılaştıracağım. Eğer 5 sistemin 2sinde bile çoğunluk 3060-6600xt istememişse beni bu forumdan sınırsız banlayabilirsiniz. Fakat ben kazanırsam da insanlardan bu yaptığından ve yaptığını kabul etmediğinden dolayı özür dileyeceksin. Buyur gel. 👍
Tüm sistemlerimi sadece forum kitlesinin üzerine kurduğumu düşünen, kendi ile kavga eden garip bir arkadaşımızdı. Sonra da şöyle yapalım böyle yapalım o öyle değilse böyle adam banlayalım falan, arkadaşım cevap veriyoruz diye senin tüm kavgalarına ayıracak kocaman bir zamanımız mı var zannediyorsun? ama seni kırmayacağım banlanmayı sen istedin. Youtube kitlesini, insta kitlesini bıraktım sadece forum kitlesinin isteği üzerine sistem yapıyorum ya zaten hey Allah'ım hey değerli vaktimi ne garip şeylere ayırıyorum...

Bir de arsızlık marifet olmuş "usta neden 3060, 6600 XT sistem gelmiyor ayarlamak mı zor" diye sormak yerine böyle sistem yapmadığım için neredeyse azar yiyeceğim abicim ne yaşıyorsunuz gerçekten uyanın rüyadaaa kimse babanızın oğlu değil. Saygıya saygı bu kadar.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom