Ben sana net bir şey söyledim boş bir konuşma değil bu. Türkçen kötüyse yapacak bişey yok. Bu 4 aydaki sistemlerinin hepsini inceledim istek yorumlarını vs.de madem diyorsun ki 3060 veya 6600xt hiçbir zaman çoğunluğun isteği olmadı. Önceki kaldırdığın 4 aydır yeni sistem önerileriniz konularını yayına aç. Oralardaki yorumların çoğunu okudum. Açık ara büyük kısım 3060-6600xt istiyordu.
@Abdullah Hacıgül sende biliyorsun en çok istenen iki kartın bunlar olduğunu hem o konulardaki yorumlarda hem de genel yorumlarda. Madem diyorsun hiçbir zaman genel istek o iki kart olmadı. O kapattığın konuları tekrar yayına aç bakalım yorumlara. Bizzat ben ilgileneceğim bu konuyla. Hatta bak arttırıyorum hiçbirinde dedin bende o 5 sistemin en az 2’sinde çoğunluk 3060-6600xt yazdığına eminim. Sen o konuları yayına aç bizzat yorum sayısını ben karşılaştıracağım. Eğer 5 sistemin 2sinde bile çoğunluk 3060-6600xt istememişse beni bu forumdan sınırsız banlayabilirsiniz. Fakat ben kazanırsam da insanlardan bu yaptığından ve yaptığını kabul etmediğinden dolayı özür dileyeceksin. Buyur gel.