yok olur mu , sen yapıyorsun kesin 5k gelirUcuza sistem diye bir şey yok artık unutun şunu. Gerçekler acı, yine en iyisini yapacağım inşallah ama 7K falan yazıp hayal kurmayın.
yok olur mu , sen yapıyorsun kesin 5k gelirUcuza sistem diye bir şey yok artık unutun şunu. Gerçekler acı, yine en iyisini yapacağım inşallah ama 7K falan yazıp hayal kurmayın.
11k benceUcuza sistem diye bir şey yok artık unutun şunu. Gerçekler acı, yine en iyisini yapacağım inşallah ama 7K falan yazıp hayal kurmayın.
Muhtemel karne sistemi olur diye düşünüyorum. Son sistemde 6500xt olduğu için gtx 1650 de artık FP kategorisinde değil 1660 da değil bence bu sebepten 1660s olabilir.sanmam
rtx 3060 yada rx6600 xt li bi sistem tadından yenmezUcuza sistem diye bir şey yok artık unutun şunu. Gerçekler acı, yine en iyisini yapacağım inşallah ama 7K falan yazıp hayal kurmayın.
veya 3060 güzel olur.i3 12100f 6600xt
Şaka değil dostum çıkın da sektördeki esnaflarla konuşun millet kan ağlıyor, iki üç ekran kartı indirimi ile olacak iş değil sistem fiyatları dolardan ötürü uçtu herkes panik halinde Allah milletin yardımcısı olsun artık benim de hiç neşem kalmadı...yok olur mu , sen yapıyorsun kesin 5k gelir
Muhtemel karne sistemi olur diye düşünüyorum. Son sistemde 6500xt olduğu için gtx 1650 de artık FP kategorisinde değil 1660 da değil bence bu sebepten 1660s olabilir.
Ya hacı sende bizi yiyorsun en son foruma özel sisteme 6k olur yazmıştım yine aynı yorumu yapmıştın sonra sonucu gördükUcuza sistem diye bir şey yok artık unutun şunu. Gerçekler acı, yine en iyisini yapacağım inşallah ama 7K falan yazıp hayal kurmayın.