Dolar düştü de haberimiz mi yok ?Arkadaşlar dolar artınca fiyatlar artıyor. Tamam lafım yok. Peki dolar düşünce niye fiyatlarda zerre kuruş oynama olmuyor?
abi şaka gibi ya fgesguıphggsdhıojıopsdg gerçekten sanki kurumsal bir şirket değil gibi
Düşsün kral. Bir şey fark etmeyecek. Gene aynı bu fiyatlardan satın alacağız her şeyi.Dolar düştü de haberimiz mi yok ?
Dolar bu politikalarla düşmez. Şu seviyeden en az bi 10 tl civarına düşsün ki güven gelsin, dalgalanma gitsin, stabil olsun. Anca o zaman fiyatlarda sağlam düşüş görürüzDüşsün kral. Bir şey fark etmeyecek. Gene aynı bu fiyatlardan satın alacağız her şeyi.
10 12 bin atasina nasil rtx 3060 olarak onu merak ettim benDAnın f/p dışında sistem çıkaracağını sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence 10.000 12.000 arası olur
ben amd ekran kartı tercih edilmiyeceğini düşünüyorum şahsen
Adam 10-11 k fiyatı çok beklersiniz yazıyor sen ne yazıyorsun kral yaBence i5 10.nesil rtx3050 11k gelcek yada 10k
abi üyelere özel de bir miktar ayırsan ayrıca ankara mağazasına da olsun lütfen üyelere özel sistem iç anadoluda yaşayan kardeşlerin için
bir dönem ani çakılış oldu ya ondan bahsediyor arkadaşımız anladığım kadarıylaDolar düştü de haberimiz mi yok ?
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO