wake up to reality
80+ Silver
anakart ve ekran kartı gigabyte olmuş.
İade süren geçene kadar sistem çıktı çıktı çıkmadı bu sistemi kullanmak zorunda kalırsın veya biraz bekler yine en kötü 5300 gibi bir rakama satarsın.Şimdi arkadaşlar ben ilk çıktığı haliyle bunu aldım ama şöyle bir sorun var. Modartın sistemi gibi bi sistem istiyordum aslında. ama 2 aydır hiçbir sistemde stok yakalayamadığım için bunu böylece aldım. Sizce ne yapmak mantıklı? İade süresi bitene kadar benim istediğim gibi bir sistem çıkarsa onu alıp bunu iade ederim diye düşünüyorum ama o süre içinde yeni bir sistem çıkmazsa bunu ne yapcaz? Akıl verenlere şimdiden çok teşekkürler
ha yok üstüne kar hiçbir şekilde koymayı düşünmüyorum. Aldığım fiyattan hemen forumdan birine satarım değil mi? Alıcısı hemen çıkar yani?İade süren geçene kadar sistem çıktı çıktı çıkmadı bu sistemi kullanmak zorunda kalırsın veya biraz bekler yine en kötü 5300 gibi bir rakama satarsın.
Kimse bu konuda kesinlik veremez. Her malın alıcısı vardır, 10 gün de olabilir 1 gün de, 1 saatte...ha yok üstüne kar hiçbir şekilde koymayı düşünmüyorum. Aldığım fiyattan hemen forumdan birine satarım değil mi? Alıcısı hemen çıkar yani?
Haftaya 100TL kar koyup 5000e satıyorum de 1 saatte 2-3 kişi direkt yazar zatenha yok üstüne kar hiçbir şekilde koymayı düşünmüyorum. Aldığım fiyattan hemen forumdan birine satarım değil mi? Alıcısı hemen çıkar yani?
Hocam ben ssd'yi değiştiremedim burdaki ssd'de nasıl bir sorun var?Seçeneklerden daha ucuza daha iyi SSD seçebiliyorsunuz
Alıntıyı görüntüle
Modartın sistemi gibi bir şey çıkması mümkün değil. O sistem gibisini tekrar modart bile çıkartamaz. O sistem aynı şekilde şuan çıksa minimum 8K dan çıkar.Şimdi arkadaşlar ben ilk çıktığı haliyle bunu aldım ama şöyle bir sorun var. Modartın sistemi gibi bi sistem istiyordum aslında. ama 2 aydır hiçbir sistemde stok yakalayamadığım için bunu böylece aldım. Sizce ne yapmak mantıklı? İade süresi bitene kadar benim istediğim gibi bir sistem çıkarsa onu alıp bunu iade ederim diye düşünüyorum ama o süre içinde yeni bir sistem çıkmazsa bunu ne yapcaz? Akıl verenlere şimdiden çok teşekkürler
Evet kalkmış, ilk alanlar şanslı
Sorunu var mı bilmiyorum da stoklar ilk açıldığında daha ucuza SX8200 Pro vardı, o daha üst seviye bir SSD'ydi. Sonra hemen bitmiş zaten. Hayırlı olsun sistem
2.5 yıl önceAma ne zaman?
Gayet normal, şuanki kur, kriz, pandemi vb etkenlerle bu sistemin fiyatının böyle olması çok doğal.2.5 yıl önce
forum da 1900 yorum yazan kişinin max iq suBunları görünce rahatlıyorson dünyadan bi haber yaşıyorsun demektir.
Teşekkürler bende daha iyi bir ssd diyince kronik sorun falan zannetimEvet kalkmış, ilk alanlar şanslı
Sorunu var mı bilmiyorum da stoklar ilk açıldığında daha ucuza SX8200 Pro vardı, o daha üst seviye bir SSD'ydi. Sonra hemen bitmiş zaten. Hayırlı olsun sistem
evet ben de onu diyorum, iyi ki 2.5 yıl önce almışım diyeGayet normal, şuanki kur, kriz, pandemi vb etkenlerle bu sistemin fiyatının böyle olması çok doğal.