Neler Yeni

Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistemi V5 Çıktı!

equinoxx

80+ Bronze
Şimdi arkadaşlar ben ilk çıktığı haliyle bunu aldım ama şöyle bir sorun var. Modartın sistemi gibi bi sistem istiyordum aslında. ama 2 aydır hiçbir sistemde stok yakalayamadığım için bunu böylece aldım. Sizce ne yapmak mantıklı? İade süresi bitene kadar benim istediğim gibi bir sistem çıkarsa onu alıp bunu iade ederim diye düşünüyorum ama o süre içinde yeni bir sistem çıkmazsa bunu ne yapcaz? Akıl verenlere şimdiden çok teşekkürler
İade süren geçene kadar sistem çıktı çıktı çıkmadı bu sistemi kullanmak zorunda kalırsın veya biraz bekler yine en kötü 5300 gibi bir rakama satarsın.

cilloo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ulaş Karakaya
İade süren geçene kadar sistem çıktı çıktı çıkmadı bu sistemi kullanmak zorunda kalırsın veya biraz bekler yine en kötü 5300 gibi bir rakama satarsın.
ha yok üstüne kar hiçbir şekilde koymayı düşünmüyorum. Aldığım fiyattan hemen forumdan birine satarım değil mi? Alıcısı hemen çıkar yani?

equinoxx

80+ Bronze
ha yok üstüne kar hiçbir şekilde koymayı düşünmüyorum. Aldığım fiyattan hemen forumdan birine satarım değil mi? Alıcısı hemen çıkar yani?
Kimse bu konuda kesinlik veremez. Her malın alıcısı vardır, 10 gün de olabilir 1 gün de, 1 saatte...

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Haftaya 100TL kar koyup 5000e satıyorum de 1 saatte 2-3 kişi direkt yazar zaten 😀

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Seçeneklerden daha ucuza daha iyi SSD seçebiliyorsunuz (y)
Alıntıyı görüntüle
Hocam ben ssd'yi değiştiremedim burdaki ssd'de nasıl bir sorun var?

Screenshot_2021-11-06-17-36-32-807_com.android.chrome.jpg

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Şimdi arkadaşlar ben ilk çıktığı haliyle bunu aldım ama şöyle bir sorun var. Modartın sistemi gibi bi sistem istiyordum aslında. ama 2 aydır hiçbir sistemde stok yakalayamadığım için bunu böylece aldım. Sizce ne yapmak mantıklı? İade süresi bitene kadar benim istediğim gibi bir sistem çıkarsa onu alıp bunu iade ederim diye düşünüyorum ama o süre içinde yeni bir sistem çıkmazsa bunu ne yapcaz? Akıl verenlere şimdiden çok teşekkürler
Modartın sistemi gibi bir şey çıkması mümkün değil. O sistem gibisini tekrar modart bile çıkartamaz. O sistem aynı şekilde şuan çıksa minimum 8K dan çıkar.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Çoğu kişi sizin gibi düşünmüş ssdyi kaldırdılar artık seçim yapamıyoruz

Alıntıyı görüntüle
Evet kalkmış, ilk alanlar şanslı
Hocam ben ssd'yi değiştiremedim burdaki ssd'de nasıl bir sorun var?

Alıntıyı görüntüle
Sorunu var mı bilmiyorum da stoklar ilk açıldığında daha ucuza SX8200 Pro vardı, o daha üst seviye bir SSD'ydi. Sonra hemen bitmiş zaten. Hayırlı olsun sistem :)

equinoxx

80+ Bronze

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet kalkmış, ilk alanlar şanslı

Sorunu var mı bilmiyorum da stoklar ilk açıldığında daha ucuza SX8200 Pro vardı, o daha üst seviye bir SSD'ydi. Sonra hemen bitmiş zaten. Hayırlı olsun sistem :)
Teşekkürler bende daha iyi bir ssd diyince kronik sorun falan zannetim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,563
Üyeler
166,023
Son üye
OktayBzdr
Top Bottom