Spektrumdx3
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Şu yorumdan, okuduğunu nasıl anladığını ve yorumladığınıda görmüş olduk. tşk.forum da 1900 yorum yazan kişinin max iq su
Şu yorumdan, okuduğunu nasıl anladığını ve yorumladığınıda görmüş olduk. tşk.forum da 1900 yorum yazan kişinin max iq su
BoşverrŞu yorumdan, okuduğunu nasıl anladığını ve yorumladığınıda görmüş olduk. tşk.
Bencede.Boşverr
Daha iyi ama işlemcinin mhz sınırından dolayı bir işe yaramaz işlemcide yükseltilebilir miydi sizce yani özelleştirmeler arasından fiyat farkına değen daha iyi bir işlemci alınabilir miydi?değişti çünkü daha ii
İ5 10400 filan vardı galibaDaha iyi ama işlemcinin mhz sınırından dolayı bir işe yaramaz işlemcide yükseltilebilir miydi sizce yani özelleştirmeler arasından fiyat farkına değen daha iyi bir işlemci alınabilir miydi?
10400f ve 10400 vardı sanırım.Daha iyi ama işlemcinin mhz sınırından dolayı bir işe yaramaz işlemcide yükseltilebilir miydi sizce yani özelleştirmeler arasından fiyat farkına değen daha iyi bir işlemci alınabilir miydi?
10400f ve 10400 vardı sanırım.
Şimdi bu intel 2666mhz mi destekliyorKeşke değiştirseydim ya bakmaya fırsatım olmadı kasayı değiştirebildim sadece anakart stok yenilenince kendiliğinden h510 olmuş bi tek o kurcaladı kafamı 1dkk daha beklesem tekrar h410'lu alabilecektim işlemci değişmedikten sonra anakartın bi artısı yok gibi
Evet ama rakiplerinden daha iyiŞimdi bu intel 2666mhz mi destekliyor
Babam yok diyor aslında iyi fiyat işte benim şansım kaç yıldır pc istiyorum almıyor durumumuz kötü olsa çok söylemezdim ama durumumuz da çok şükür iyi ailem almıyor işte offffffff