Neler Yeni

Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistemi V5 Çıktı!

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Evga nın Asus tuf dan farklı ne özelliği var daha mı güçlü
Çok vâkıf değilim bende arkadaş asus tuflu h510m-k olandan denk getirdi ama keşke 410 olup evga olsaydı diyor :D bende evgayı çok seviyorum marka olarak, kullandığım bütün ürünleri hiç sıkıntı yaşatmadı daha önce.

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar
Çok vâkıf değilim bende arkadaş asus tuflu h510m-k olandan denk getirdi ama keşke 410 olup evga olsaydı diyor :D bende evgayı çok seviyorum marka olarak, kullandığım bütün ürünleri hiç sıkıntı yaşatmadı daha önce.
Görüntü olarak güzel ama

gorkemm

80+
3'lü Paket fanlar 300 TL falan bilindik markaların. Fan çoklayıcı da 70-100 TL arası. Valla 129 TL farkla Spec Delta alanlar çok şanslı. Fan bir yana basitbu tarz kablo benzeri şeyleri Türkiye'de bulmak çok zor oluyor. 5 pin bir PWM çoklayıcı bulamadım misal. 8'li falan satılanlara da fanları son hızda çalıştırıyor yazmışlar hep.

Evet benim bilgisayar biraz önce teslim edildi arkadaşlar, tüm alanlara hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.

@Abdullah Hacıgül teşekkür ediyoruz tekrardan bu fırsat için, daha güçlü bir sisteme sahip yeni fırsatları merakla bekliyoruz.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
Evet benim bilgisayar biraz önce teslim edildi arkadaşlar, tüm alanlara hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.

@Abdullah Hacıgül teşekkür ediyoruz tekrardan bu fırsat için, daha güçlü bir sisteme sahip yeni fırsatları merakla bekliyoruz.
nerde oturuyosun hocam benimki yolda görünüyor

nerde oturuyosun hocam benimki yolda görünüyor
İst/Avr hocam. Ama ups takip ekranına aldanma, benim ups takibine göre daha yola bile çıkmamış görünüyordu. Çağrı sonucu alındı yazıyordu sadece, bir baktım telefon çalıyor, abi kargon geldi diye :) Güzel sürpriz oldu.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
İst/Avr hocam. Ama ups takip ekranına aldanma, benim ups takibine göre daha yola bile çıkmamış görünüyordu. Çağrı sonucu alındı yazıyordu sadece, bir baktım telefon çalıyor, abi kargon geldi diye :) Güzel sürpriz oldu.
benimde yolda görünüyor bende ist/avr dayım:)
kargoda herhangi bir sorun var mıydı?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Benim de teslim edildi. İşin kötü yanı evde değildim umarım sorun yoktur.

Yer:ist/Anadolu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,969
Üyeler
161,364
Son üye
Vidor
Top Bottom