Tamam haklısın kusura bakma :/Hocam tak çalıştır diyorum anlamak zor olmamalı neyse engelliyip geçiyom sizin gibileri , yardım dahi edilmiyor.
Tamam haklısın kusura bakma :/Hocam tak çalıştır diyorum anlamak zor olmamalı neyse engelliyip geçiyom sizin gibileri , yardım dahi edilmiyor.
HayırSon açılan stoklarda "Spec Delta" kasa seçilebiliyor muydu? Ben stok hemen bitiyor diye dikkat etmemiştim hiç. Gerçekten uygun fiyata çok daha güzel bir kasaymış. Evga modeli alabildim en son.
Spec 05 olanı mi aldın sendeSon açılan stoklarda "Spec Delta" kasa seçilebiliyor muydu? Ben stok hemen bitiyor diye dikkat etmemiştim hiç. Gerçekten uygun fiyata çok daha güzel bir kasaymış. Evga modeli alabildim en son.
Neyse bu en azından bir teselli oldu bana. SPEC 05 kasa için 4 pin 120 mm fan ve fan girişi için çoklayıcı öneriniz var mıdır acaba?Hayır
EvetSpec 05 olanı mi aldın sende
Fanları sorucaktım bende 2 tane yetmez çünkü 2 3 tane daha lazımNeyse bu en azından bir teselli oldu bana. SPEC 05 kasa için 4 pin 120 mm fan ve fan girişi için çoklayıcı öneriniz var mıdır acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet
Kasada toplam 5 fan yeri var. 2 tane hazır takılı geliyor. 1 tane elimde "Masterfan" var. Çoklayıcı aparat ve 120 mm 2 tane fan almam lazım. Öneriniz varsa yazın lütfen.Fanları sorucaktım bende 2 tane yetmez çünkü 2 3 tane daha lazım
Kasada toplam 5 fan yeri var. 2 tane hazır takılı geliyor. 1 tane elimde "Masterfan" var. Çoklayıcı aparat ve 120 mm 2 tane fan almam lazım. Öneriniz varsa yazın lütfen.
GAMEFORCE 7R Pro Seri (3'lü Set) Rainbow Ledli Sessiz 120mm 12cm Kasa Fanı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GAMEFORCE 7R Pro Seri (3'lü Set) Rainbow Ledli Sessiz 120mm 12cm Kasa Fanı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.google.com.tr
Birisi bunu önermişti banada benim de çok bilgim yok
Spec 05 var bende h510 anakart ile alabildimSiz "Spec Delta" kasa mı aldınız? Sanırım ilk başta ASUS TUF kart alanlar yetişebildi o kasaya.
Seçilemiyordu bildiğim kadarıyla ama evga gerçekten güzel olmuş bence onun için değebilirSon açılan stoklarda "Spec Delta" kasa seçilebiliyor muydu? Ben stok hemen bitiyor diye dikkat etmemiştim hiç. Gerçekten uygun fiyata çok daha güzel bir kasaymış. Evga modeli alabildim en son.
Evga nın Asus tuf dan farklı ne özelliği var daha mı güçlüSeçilemiyordu bildiğim kadarıyla ama evga gerçekten güzel olmuş bence onun için değebilir
TUF'un frekans hızı daha yüksek. Satılan kartlar içerisinde en iyi model TUF ondan sonra ise EVGA sanırım.Evga nın Asus tuf dan farklı ne özelliği var daha mı güçlü