Neler Yeni

Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistemi V5 Çıktı!

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mesut hamamcı
Nasıl yapabilir hocam yanlış aratıyorum herhalde faydalı bir rehber vs bulamadım şuan için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada halen konuşamadık o öğleden sonra dönecek bana ama işlemci büyük olasılık bu ikisinden biri acaba bu sistem için bu yazdığım işlemcilerle güzel bir performans alabilir mi sistemden hangi anakart ile birlikte gerçekten iyi bir uyum ve performans yaşar bu konuda görüş ve fikirlerinizide iletirim.
ilk olarak bütçene bağlı iyi bir b550 alabilirsin bütçen varsa. uygun olsun dersen b450 alabilirsin.

sökme işine gelirsek, önce ssd ve ramlari anakarttan sökeceksin sonra anakartı vidalardan sökerek kasadan çıakracaksın. yeni aldığın anakarta işlemcini takıp rami ve ssdyi takıp kasaya monteleyceksin bu kadar :) bağlantıları filan yapabilirsin heralde dimi :)

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
ilk olarak bütçene bağlı iyi bir b550 alabilirsin bütçen varsa. uygun olsun dersen b450 alabilirsin.

sökme işine gelirsek, önce ssd ve ramlari anakarttan sökeceksin sonra anakartı vidalardan sökerek kasadan çıakracaksın. yeni aldığın anakarta işlemcini takıp rami ve ssdyi takıp kasaya monteleyceksin bu kadar :) bağlantıları filan yapabilirsin heralde dimi :)
Ben yapmıyacağım arkadaşım yapıcak kendisi için, ben yardım ederim ama ona hallederiz sıkıntı yok, benim asıl derdim sökme takmadan çok bu değişimi etkileyen başka bir parçası var mı sistemin onu merak etmiştim ama sanırım yok, peki sizce bu sistem b550 ve r5 3500x - 5600x ile nasıl çalışacaktır?

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mesut hamamcı
Ben yapmıyacağım arkadaşım yapıcak kendisi için, ben yardım ederim ama ona hallederiz sıkıntı yok, benim asıl derdim sökme takmadan çok bu değişimi etkileyen başka bir parçası var mı sistemin onu merak etmiştim ama sanırım yok, peki sizce bu sistem b550 ve r5 3500x - 5600x ile nasıl çalışacaktır?
5600x ileriye dönük daha iyi olur. b550 de aynı şekilde. ilerde bi ekran kartı yükseltmesi ile süper sistem olur

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Tamamdır hocam ben iletiyorum çok sağolun ekran kartı upgrade’ine kadar gönül rahatlığıyla kullanabilir o şekilde diye :D

Heyyohey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre ÖZKAN
Merhabalar v5 sistemi ilk satildigi haliyle aldım. Hatta ürün kargoya verilmiş. Birkaç sorum var. Sistem bana kurulu halde(ekran kartı hariç) gelecek değil mi? Bir de işletim sistemi yüklü olarak mi geliyor acaba?

Muci46

80+ Bronze
Merhabalar v5 sistemi ilk satildigi haliyle aldım. Hatta ürün kargoya verilmiş. Birkaç sorum var. Sistem bana kurulu halde(ekran kartı hariç) gelecek değil mi? Bir de işletim sistemi yüklü olarak mi geliyor acaba?
Deneme win10 oluyor

Muci46

80+ Bronze

Muci46

80+ Bronze

Muci46

80+ Bronze
Gerek yok anlamında demediğini nerden bileyim ?
Hocam tak çalıştır diyorum anlamak zor olmamalı neyse engelliyip geçiyom sizin gibileri , yardım dahi edilmiyor.

Benim da-v5'i de kargoya vermişler, artık ups kargo ne zaman canı isterse o zaman getirir :)

Yalnız kasada diğer modeli seçmeme rağmen hemen yollamışlar, herhalde önceden kurulumları yapıp hazırlamışlar kasaları.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence bu sistemlerden internet kafe açan vardır. Öyle bir planım olsa stok açıldıkça 10-10 alıp 50/60 sistem toplardım. Bir kafe açılırmış valla 😂

5600x ileriye dönük daha iyi olur. b550 de aynı şekilde. ilerde bi ekran kartı yükseltmesi ile süper sistem olur

@Emektar PC hocam ben de bir ara böyle düşündüm, hatta msi geri ödeme kampanyası ile b560 anakart bile aldım. Sonra biraz daha düşününce, anakartı yükselteceğim, işlemciyi yükselteceğim, e sonra ekran kartı da değişecek. Belki psu da gerekecek. Ssd hızı da düşük kaldı belki o da değişir derken ortada bir şey kalmadı, iptal ettim anakart / işlemci siparişlerini.

Bunu bu şekilde kullanacağım, ilerleyen zamanlarda 10-15 bin aralığında sağlam bir ekran kartlı güzel bir sistem çıkarırsa birisi, bunu satıp ona geçeceğim. Böylesi daha mantıklı geldi bana.

Top Bottom