ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Yükseltecek param olsa güzel bir artısı varmış gerçektenh510 en büyük artısı 11.nesil takabilirsin dostum yükseltme için mükemmel olur.
Yükseltecek param olsa güzel bir artısı varmış gerçektenh510 en büyük artısı 11.nesil takabilirsin dostum yükseltme için mükemmel olur.
Zamanla dostum 11. nesilde geride kalıcak bir süre sonra fiyatları düşücek az üstüne koyup alabilirsin.Yükseltecek param olsa güzel bir artısı varmış gerçekten
İnşallah hocam o günleri görebilirsekZamanla dostum 11. nesilde geride kalıcak bir süre sonra fiyatları düşücek az üstüne koyup alabilirsin.
Güzel sistem bu zamanda bu paraya miss gibi keyfine bak kardeşim hayırlı olsun şimdidenİnşallah hocam o günleri görebilirsek
Bundan sonra daha gelme ihtimali var midir sizceYükseltecek param olsa güzel bir artısı varmış gerçekten
Kartta limit var mı? Geçen biri o yüzden kaçırmıştı sistemi. Bir sorun var belliki onu çözün yine stok gelirse kaçırmayın.Ben 2 kere aldim 2 side olmadi
YokKartta limit var mı? Geçen biri o yüzden kaçırmıştı sistemi. Bir sorun var belliki onu çözün yine stok gelirse kaçırmayın.
Tam aldim sepette urun yok
Sepette değilde siparişlerim kısmında gözükmesi gerekmiyor mu zaten belkide aldınız haberiniz yokYok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam aldim sepette urun yok
Gözükmesi lazımArkadaşlar karttan para çekildi ama siparişlerimde gözükmüyor bunu yaşayan var mı?
Yok baktim 0 yaziyorSepette değilde siparişlerim kısmında gözükmesi gerekmiyor mu zaten belkide aldınız haberiniz yok