Neler Yeni

Donanım Arşivi Yeni Sistemim

uyg4rcik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Uygar
İlgilendiği Kategoriler
Sosyal Medya
Instagram
uyg4rcik
Merhaba dostlarım iyi forumlar,
Yeni sistemi satın aldım fakat OC olan modeli seçmiştim, bugün sistemi test etme fırsatım oldu. Sistemim de herhangi bir eksik parça vs çıkmamıştı, ekran kartımı taktıktan sonra tasarımı olan yerde hafif çizik gördüm, kısacası hafif bir çizik gibi bir şey vardı, kart çalışıyor herhangi bir problem yok.
-
Neyse asıl konuya gelelim sistemi stress teste soktuğumda ekran kartım 83 dereceli görüyor bu normal bir sıcaklık mıdır ? İlerleyen dönemlerde sıkıntı yaşatır mı?
-
Sizce ekran kartını küçük deforması yüzünden iade etmeli miyim? İade sırasında eğer oluyorsa normal versiyonunu seçmeli miyim yoksa bu sıcaklıklar normal mi?
-
Tüm sorularımı cevaplarsanız cidden bana yardımcı olursunuz, seviliyorsunuz.

Ekler

• ekran kartı.png
    ekran kartı.png
    352.6 KB · Hit: 57

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Kürşat
Undervolt deneyimlerimi aktardım;
Altta entry olarak yaptığım güncellemeyi de kontrol ediniz.

sbaran21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sefer Baran Demir
Yeni sistemi satın aldım fakat OC olan modeli seçmiştim, bugün sistemi test etme fırsatım oldu. Sistemim de herhangi bir eksik parça vs çıkmamıştı, ekran kartımı taktıktan sonra tasarımı olan yerde hafif çizik gördüm, kısacası hafif bir çizik gibi bir şey vardı, kart çalışıyor herhangi bir problem yok.
-
Neyse asıl konuya gelelim sistemi stress teste soktuğumda ekran kartım 83 dereceli görüyor bu normal bir sıcaklık mıdır ? İlerleyen dönemlerde sıkıntı yaşatır mı?
-
Sizce ekran kartını küçük deforması yüzünden iade etmeli miyim? İade sırasında eğer oluyorsa normal versiyonunu seçmeli miyim yoksa bu sıcaklıklar normal mi?
-
HOCAM BİLDİĞİN ÇİZİK ÜRÜN GERİ GÖNDER

uyg4rcik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Uygar
İlgilendiği Kategoriler
Sosyal Medya
Instagram
uyg4rcik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HOCAM BİLDİĞİN ÇİZİK ÜRÜN GERİ GÖNDER
Orası zaten tasarım olarak çizik fakat düzgün çizilmemiş gibi diyeyim sana kartta bir sıkıntı yok zaten geri göndermeyi düşünüyorum da sizlerin de fikirlerinizi alayım dedim eğer oluyorsa normal versiyonunu mu almalıyım sence?

sbaran21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sefer Baran Demir
Orası zaten tasarım olarak çizik fakat düzgün çizilmemiş gibi diyeyim sana kartta bir sıkıntı yok zaten geri göndermeyi düşünüyorum da sizlerin de fikirlerinizi alayım dedim eğer oluyorsa normal versiyonunu mu almalıyım sence?
FARKETMEZ YA

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
-
-
-
Bildiğim kadarıyla Gigabyte modeller ısınıyor, normal sıcaklık da kart. UV yaparsan sorunun büyük oranda çözülecektir. İade edip yenisini alsan bile değişen bir şey olacağını düşünmüyorum ama sen bilirsin.

uyg4rcik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Uygar
İlgilendiği Kategoriler
Sosyal Medya
Instagram
uyg4rcik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla Gigabyte modeller ısınıyor, normal sıcaklık da kart. UV yaparsan sorunun büyük oranda çözülecektir. İade edip yenisini alsan bile değişen bir şey olacağını düşünmüyorum ama sen bilirsin.
Kanka iade sebebim kartın hafif bir çizik olması sanırım yazıyı tam okumadın ama sorun değil. İade konusunda şöyle bir şey düşündüm eğer iade alırlarsa normal versiyonunu alırsam kartın sanırım o daha az ısınıyor?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Kanka iade sebebim kartın hafif bir çizik olması sanırım yazıyı tam okumadın ama sorun değil. İade konusunda şöyle bir şey düşündüm eğer iade alırlarsa normal versiyonunu alırsam kartın sanırım o daha az ısınıyor?
Yazıyı okudum fakat bir çizikten bahsediyoruz, test yapılırken çizilmiş olabilir veya üretimden öyle çıkmış olabilir, o senin bileceğin konu ben sıcaklıklara yorum yaptım. Ayrıca normal versiyonunu alsan da bir fark olmayacak, Gigabyte kartlar genel olarak ısınıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Top Bottom