- En İyi Cevap
- 4
Kaliteli parça dediğiniz nedir? Yazar mısınız?Ben de daha ucuz olmasını ve kaliteli parçaların kullanılmasını beklemiştim.
Kaliteli parça dediğiniz nedir? Yazar mısınız?Ben de daha ucuz olmasını ve kaliteli parçaların kullanılmasını beklemiştim.
Anakart ve Psu , en azından Mosfet soğutması olan B450M S2H kullanılabilirdi tabi bu stok durumunda bağlı.Kaliteli parça dediğiniz nedir? Yazar mısınız?
abi bütün fiyatlar düşüyor şahsen piyasa daha düşmeden gaming gen in bunlarıda satalım f/p adı altında yapılan bir sistem olmuşMerhaba fiyat performans oranı ile rakipsiz siz ne beklerdiniz
Anakart sponsorlu olduğu için kullanmıştır GIGABYTE indirim yapmamış olabilir. Yoksa Abdullah abi hepimizden daha iyi biliyor S2H'ın daha f/p olduğunuAnakart ve Psu , en azından Mosfet soğutması olan B450M S2H kullanılabilirdi tabi bu stok durumunda bağlı.
SSD hakkında bir bilgim yok.
Evet bir de böyle bi olay varAnakart sponsorlu olduğu için kullanmıştır GIGABYTE indirim yapmamış olabilir. Yoksa Abdullah abi hepimizden daha iyi biliyor S2H'ın daha f/p olduğunu
belki 100 lira daha fazla olupta Asus TUF da olabilirdi , anakartı 1 kere alıyoruz sonuçta. tabi yeni sokete geçene kadarAnakart sponsorlu olduğu için kullanmıştır GIGABYTE indirim yapmamış olabilir. Yoksa Abdullah abi hepimizden daha iyi biliyor S2H'ın daha f/p olduğunu
Merhaba dün kasıtlı olarak baktım itopyadaki sistem 9500tl idi iyi takip edin. Ben şuan sektörün çok çok altında fp sistemi miss givi çıkarttım her zaman olduğu gibi. Kaldı ki sinerji dediğin sitedeki rtx 2060 sistemde 10.000tl idi8999 a geçen hafta sinerjide, dün itopyada daha iyi kasalı sistem varken bu sistem maalesef f/p değildir. Daha bugün 11999'a 6700xt li sistem çıktı. Yine 2 gün önce 3060 lı sistem 10999 liraydı.usd dünden bugüne daha da yükseldi de bizim mi haberimiz yok. İnsanlar bunu söyledi diye uyarı almıyorlardır umarım. Ve kasıtlı eleştiriler yapılıyor yazısını okumamayı dilerdim. Bu konu kapanmadan yazayım bari.
Merhaba kalite için RMA oranlarına bakın kaliteyi mosfet sogutu belirlemez PSU konusuna deginmiyorum bileAnakart ve Psu , en azından Mosfet soğutması olan B450M S2H kullanılabilirdi tabi bu stok durumunda bağlı.
SSD hakkında bir bilgim yok.
AHBC Psu lar bildiğim kadarıyla o kadar kaliteli değil ve 500W günümüz için çokta yeterli değil , sistemi alan kişi ileride ekran kartı değiştireceği zaman ne olacak ?Merhaba kalite için RMA oranlarına bakın kaliteyi mosfet sogutu belirlemez PSU konusuna deginmiyorum bile