Donanım Arşivi Yeni toplama sistem

tamam abi yanılmışım haklısın. Normalde çıkardığın sistemleri çok severdim hepsi birbirinden F/P olurdu ama haberin olsun bu sistem gerçekten bu sefer F/P Olmamış , iyi forumlar.
Dostum sistemi tek tek toplayınca 10.000yi geçiyor onun için dediğini önemsemiyorum aksine epey indirimli sistem yaptık yapmaya da devam edeceğiz sevgiler

Ben 6700-7000tl bandında böyle bir sistem bekliyordum ancak beklediğim fiyatın üstünde geldi açıkcası çok da alasım olmadı.Diğer sistemlere göre f/p değil bence.

Dostum sistemi tek tek toplayınca 10.000yi geçiyor onun için dediğini önemsemiyorum aksine epey indirimli sistem yaptık yapmaya da devam edeceğiz sevgiler
Abi tekrar tekrar yazıyorum, kusura bakma. Yani bizim beklentimiz daha yüksekti. Böyle bir sistemden çok daha iyisini bekliyorduk. Beklediğimizin altında oldu, "kötü" değil. Neyse eğer seni kırdıysak kusura bakma, affola. Kolay gelsin size, gidipte videoyu izleyelim :)

zaten hazır sistemlerin sponsorlu , anlaşmalı olduğu için her zaman daha uygun olması gerekiyor. yoksa ben de akakçeden sistem toplayıp satabilirim.

fiyatlar şu son 1-2 haftadır aşağıya doğru çekiliyor. 12K ya R5 5600X RX 6700XT sistemler gördük. daha uygun fiyatlı olması beklerdim .

zaten hazır sistemlerin sponsorlu , anlaşmalı olduğu için her zaman daha uygun olması gerekiyor. yoksa ben de akakçeden sistem toplayıp satabilirim.

fiyatlar şu son 1-2 haftadır aşağıya doğru çekiliyor. 12K ya R5 5600X RX 6700XT sistemler gördük. daha uygun fiyatlı olması beklerdim .
Dostum 9999tl ye rtx 3060li sistemi yapan benim zaten şuan büyük bir saçmalık dönüyor ben gülüyorum sistemin stokları zaten bitiyor 9999tllik rtx 3060 sistemden sonra gelen 8999tlilik rtx 2060 sisteme bir şey demeyip buna demek ha kolay gelsin ama sistemin stokları da bitti bitecek zaten :) svgiler

Abi tekrar tekrar yazıyorum, kusura bakma. Yani bizim beklentimiz daha yüksekti. Böyle bir sistemden çok daha iyisini bekliyorduk. Beklediğimizin altında oldu, "kötü" değil. Neyse eğer seni kırdıysak kusura bakma, affola. Kolay gelsin size, gidipte videoyu izleyelim :)
Tabi kardeşim adam akıllı söze lafım yok herkes ister daha düşük fiyat olsun ama şuan kampanyalı şekilde 9500 10000e satılan sistemi 8799 yaptırmışim daha insan ne ister bilmiyorum sevgiler

Dostum 9999tl ye rtx 3060li sistemi yapan benim zaten şuan büyük bir saçmalık dönüyor ben gülüyorum sistemin stokları zaten bitiyor 9999tllik rtx 3060 sistemden sonra gelen 8999tlilik rtx 2060 sisteme bir şey demeyip buna demek ha kolay gelsin ama sistemin stokları da bitti bitecek zaten :) svgiler
Zaten o sisteme bi lafım yok. RTX 3060 İlk çıktığında bol stok olduğu için fiyatlar çok iyiydi , VOK Ultra sistem vardı 8000 TL ye İ5-10600 RTX 3060 lı sistemde vardı kasa psu falan kötüydü ama örnek olsun diye verdim.

yani sabahtan beri buna üzülüyorum işten bile izin aldım ya sırf pusuya yatıp alabilemek için fakat işte kime niyet kime kısmet

Öncelikle bazı tartışılabilecek durumlardan dolayı Abdullah reyiz videonun başında belirtmiş. Her satış sitesi fiyat politikası vb. aynı değil.
tabii ki herkes saygı çerçevesinde eleştirebilir eleştirenler banlanamaz banlatılamaz. [Saygı çerçevesinde]

Şimdi konuyu okudum da neden herkes sistemi kötü bir yandan eleştirme peşinde? Ekran kartı fiyatına sistem çıkmış anakart kötü diyorsunuz 😀🥲

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,774
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri