Donanım Arşivi Yeni toplama sistem

AHBC Psu lar bildiğim kadarıyla o kadar kaliteli değil ve 500W günümüz için çokta yeterli değil , sistemi alan kişi ileride ekran kartı değiştireceği zaman ne olacak ?
Dostum büyük sacmaliyorsun lütfen git bir watt metre ve rtx 2060 al sonra şok ol :)

Dostum büyük sacmaliyorsun lütfen git bir watt metre ve rtx 2060 al sonra şok ol :)
zaten şu an yetmez demiyorum , ileride bi RTX 3060 , RX 6700 XT falan geçince reset attırmasa , sistemi kapatmasa bile psu sürekli yük altında çalışacak çok zorlanıcak.

keşke psu daha doğru olaymış hocam +50 tl verip hydro k falan olabilirmiş, 500w yeter ama psu kaliteli değil gibi onun dışında mis gibi sistem

İleride upgrade yaparsa yetmeyeceği belli işte Abdullah abi. Ne bu agresiflik? Önüne gelene vurmalar falan? Bugünkü açtığım konu da Mehmet Yılmaz eleştireni banlamıyoruz demişti sende bunun ironik bir örneği oldun. Yazık, herkesten beklerdim senden beklemezdim.

zaten şu an yetmez demiyorum , ileride bi RTX 3060 , RX 6700 XT falan geçince reset attırmasa , sistemi kapatmasa bile psu sürekli yük altında çalışacak çok zorlanıcak.
Dostum sizinle benim aramdaki fark ben test yapmadan konuşmam

Rtx 3060 oyun testi
IMG_20210703_191430.jpg

İleride upgrade yaparsa yetmeyeceği belli işte Abdullah abi. Ne bu agresiflik? Önüne gelene vurmalar falan? Bugünkü açtığım konu da Mehmet Yılmaz eleştireni banlamıyoruz demişti sende bunun ironik bir örneği oldun. Yazık, herkesten beklerdim senden beklemezdim.
Agresif değilim dostum sadece cahillige dayanamıyorum

Git 3060 videomu izle kendine gel

IMG_20210703_191430.jpg

zaten dedim , reset attırmaz veya bilgisayarı kapatmaz lakin psu sürekil yük altında çalışacaktır.
PSU sürekli yük altında çalışmaz hatta yan gelip yatar bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp, yanılmışım demek bu kadar zor olmamali

PSU sürekli yük altında çalışmaz hatta yan gelip yatar bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp, yanılmışım demek bu kadar zor olmamali
Doğru benim CPU+GPU Yükteyken taş çatlasa 200W çekiyor (diğer parçalar kaç watt çekiyor bilmiyorum) (PSU 650W)

tamam abi yanılmışım haklısın. Normalde çıkardığın sistemleri çok severdim hepsi birbirinden F/P olurdu ama haberin olsun bu sistem gerçekten bu sefer F/P Olmamış , iyi forumlar.

Merhaba dün kasıtlı olarak baktım itopyadaki sistem 9500tl idi iyi takip edin. Ben şuan sektörün çok çok altında fp sistemi miss givi çıkarttım her zaman olduğu gibi. Kaldı ki sinerji dediğin sitedeki rtx 2060 sistemde 10.000tl idi
Abdullah bey dün olmaması son 1 hafta 10 gün içinde olmadığı anlamına gelmiyor bunu hepimiz biliyoruz. Tartışmayı uzatmamak adına elinize sağlık diyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,272
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri