Neler Yeni

Donanım Arşivi'ne karşı yapılan sahte stok, sahte fiyat suçlamaları

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Nedeni
Elleri hızlı paraları da hızlı AL-SATÇI lar.

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
Özellikle de son zamanlarda sosyal medyada ve diğer forum sitelerinde Donanım Arşivi YouTube kanalının yayınlamış olduğu ''fiyat/performans'' sistemlerin yalan olduğu ile ilgili bir ton paylaşım görüyorum. Donanım Arşivi YouTube kanalı tarafından yayınlanan rakipsiz fiyatlı sistemlerde söylenen stokların kandırmaca olduğu, sistemlerin birkaç dakika stokta gözüküp daha sonra ''tükendi'' yazılarak fiyat yükseltildiğini iddia ediyorlar. Bu sayede prim kasılıyormuş. Şahsen ben böyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum fakat bu konuda bir açıklama yapılması gerekmiyor mu?

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
alınan sistemlerri story atarsanız abdullah abi paylaşıyor yani söylenti
Mesaj otomatik birleştirildi:

meyve veren ağaç taşlanır
çok anlamlı bir söz her ortamda uyuyor

Son düzenleme:

TİTAN.

80+ Platinum
Özellikle de son zamanlarda sosyal medyada ve diğer forum sitelerinde Donanım Arşivi YouTube kanalının yayınlamış olduğu ''fiyat/performans'' sistemlerin yalan olduğu ile ilgili bir ton paylaşım görüyorum. Donanım Arşivi YouTube kanalı tarafından yayınlanan rakipsiz fiyatlı sistemlerde söylenen stokların kandırmaca olduğu, sistemlerin birkaç dakika stokta gözüküp daha sonra ''tükendi'' yazılarak fiyat yükseltildiğini iddia ediyorlar. Bu sayede prim kasılıyormuş. Şahsen ben böyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum fakat bu konuda bir açıklama yapılması gerekmiyor mu?

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Büyük usta ne demiş 1000 alimi yendim ama 1 cahili yenemedim . Buda aynı hesap donanım arşivi asla yolundan şaşmamalı bu şekilde devam etmeli saygılar
@Abdullah Hacıgül

Efem1905

80+ Bronze
Sadece indirimli sistem yapmasını saçma buluyorum normal fiyatlarda da olsa kaliteli güzel sistemler yapsa güzel olur fazla indirim olmasın ama kaliteli olsun herkes alabilsin stok problemi fazla olmasın @Abdullah Hacıgül

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,951
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom