Neler Yeni

Donanım Arşivi'ne karşı yapılan sahte stok, sahte fiyat suçlamaları

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Vahit Sarıkaya
Benim anlamadığım neden iyi işler yapan birini karalamaya çalışırsın ki? Ben bir çok foruma üyeyim konu açıyorum yorum yazıyorum güzel yanlarından faydalanıyorum ama kimseyi karalamıyorum. Benim gibi yapan çok kişi var ama bir grup mide bulandırıyor. Buna Recep Baştaş'ı direkt kötüdür diye lanse edenlerde dahil. İnsanlar iyi işler yapmaya çalışıyor ve yapmışlarda. Abdullah böyle recep şöyle deyip gruplaşmaktansa yararlı, fayda sağladığın şeyi al geç.

Kontfire

80+ Silver
Bunlar fake stoksa bizler nasıl aldık 😂 şaka mı bu elemanlar ya yazık hshahs

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
arkadaşlar bu suçlamalar sürekli vardı x kişisi veya y kişisi bir şey fark etmiyor insanları buraya etiketliyip kapıştırmamızın bir anlamı yok boş bir konu olmuş.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,861
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Daha öncede söylenmişti aslında. İnternette sahte kampanya, reklam yapmak suçtur. Yıllar öncesinde de şikayet ettiklerini söyleyenlerden hiçbir ses çıkmadı :)

Kontfire

80+ Silver
Diğer forumların anlamadığı bir şey var. Bizim canavar gibi bir aktif kitlemiz var. Şuraya bir kampanya konusu açtığımızda bile anında mesajlar dolup taşıyor. Ve bu foruma üye olmayan veya mesaj yazmayan, sadece YouTube dan Donanım Arşivini takip eden on binlerce aktif insan var. Bakın aktif insan diyorum çünkü bunlar klasik seyircilerden değil, indirimi gördüğü an almaya çalışan kişiler. Bu sebepten çok kısa zamanda bitiyor stoklar. Son zamanlarda itopya stokları parçalı parçalı açıyor zaten mesela 2dk da stok bitti yazıyor hâlbuki daha %10'unu açmış satışa, 5 dk sonra yeniden %10 unu satışa açıyor .

hcaglar

80+
Donanımarşivi'nin yaptığı hiçbir sistemi veya indirimli ürünü ihtiyacım olmadığı için almadım ama ihtiyacım olmasa da keyif aldığım için sistem veya ürün inceleme videolarını kim yaparsa yapsın izlerim, gerçekten indirimli mi diye parça fiyatlarına da bakarım. Bu işi donanımarşivi kadar iyi yapan, dürüstlüğüne koşulsuz inandığım başka bir site yok. İşten güçten pek aktif olamasam da bu siteye zaten bu yüzden üyeyim. 2021 Ağustos ayında 6600xt ve r5 5600x aldım ikisine 8200 gibi bir para verdim. 1 hafta sonra Abdullah 9999 TL'ye 3060Tİ'lı 5600x'li sistem yaptı. O dönem 6600xt değil de 3060ti almış olsam sadece işlemci ve ekran kartına Abdullah'ın sistem yaptığı parayı verecektim. Üstelik internetteki en ucuz fiyatlı ürünleri alarak. Bu adam daha ne yapacak. Sponsorlu videolar yapıp kimi çöp ürünleri öven kendileri değil gibi Recep Baltaş da beğeni atmış. Kıskançlıktan başka şey değil bence.

VioSensei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emir
Hahahah :D
Kanka ilgi çekmek için öğeyi denetlemişsin.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Daha öncede söylenmişti aslında. İnternette sahte kampanya, reklam yapmak suçtur. Yıllar öncesinde de şikayet ettiklerini söyleyenlerden hiçbir ses çıkmadı :)
Bunlarda onu anlayacak beyin mi var :)

MiceS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Okan Alparslan
Bence foruma yazan kişi prim kasmaya çalışıyor. Boş muhabbet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri