-RutHleSs-
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Hayırlı olsun.
Tek tüh dediğim kısım o zaten ama yapacak bir şey yok maalesef desteğe yazdım umarım yardımcı olurlar . Teşekkürler tekrardan İyi forumlarAnakart değiştirmeseymişssiniz keşke yanlışıkla olmuş ama sorun yok yine de hayırlı olsun aham şaham fark olmaz aralarında.
Aşırı pahalıydı zaten. İyi ki kaçırmışsın kendine zarar verirdin.Hayırlı olsun dostum. Bende parça parça sistemi topluyorum da 3070'i kaçırdım bugün. Umarım kısa sürede eline ulaşır. Bol mavi ekransız günler
.
Aynen yeniden düşündüm de PNY karta bu kadar para verememAşırı pahalıydı zaten. İyi ki kaçırmışsın kenine zarar verirdin.
Teşekkür ederim umarım sende istediğin kartı bulabilirsinHayırlı olsun dostum. Bende parça parça sistemi topluyorum da 3070'i kaçırdım bugün. Umarım kısa sürede eline ulaşır. Bol mavi ekransız günler
.
ben pny ramlarine güvenemedim corsair sectim ve m2 olarak a2000sectim birde 600w psu sectim ileride yükseltmek istersen 500w sıkıntı cıkarırDostlarım beni bilen bilir forumda az çok görmüşsünüzdür. Size sadece şunu demek için konuyu açtım, @Abdullah Hacıgül 'e teşekkürü borç bilirim. Şu piyasa ortamında bizim için markalarla nasıl konuştuğunu az çok tahmin edebiliyorum .Takipçilerinin bütçesini düşünen nadir kanallardan kendisi tekrardan kendisine en içten şekilde teşekkür ediyorum @Abdullah Hacıgül
Not: Tek merak ettiğim kısım Stok fan mı daha iyidir yoksa Excavator Rainbow Cpu Cooler mı ? Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi ?
İyi forumlar
Ve evet bende sistemi aldım
Sipariş saati : 18:09:12
Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim yorumun için hayırlı olsun bu arada sana da yükseltme işini de o zaman düşünürüzben pny ramlarine güvenemedim corsair sectim ve m2 olarak a2000sectim birde 600w psu sectim ileride yükseltmek istersen 500w sıkıntı cıkarır
sanada hayırlı olsun güle güle kullanTeşekkür ederim yorumun için hayırlı olsun bu arada sana da yükseltme işini de o zaman düşünürüz![]()
Dual Fanlı ekran kartına yetişmişsiniz. Hayırlı uğurlu olsun.Dostlarım beni bilen bilir forumda az çok görmüşsünüzdür. Size sadece şunu demek için konuyu açtım, @Abdullah Hacıgül 'e teşekkürü borç bilirim. Şu piyasa ortamında bizim için markalarla nasıl konuştuğunu az çok tahmin edebiliyorum .Takipçilerinin bütçesini düşünen nadir kanallardan kendisi tekrardan kendisine en içten şekilde teşekkür ediyorum @Abdullah Hacıgül
Not: Tek merak ettiğim kısım Stok fan mı daha iyidir yoksa Excavator Rainbow Cpu Cooler mı ? Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi ?
İyi forumlar
Ve evet bende sistemi aldım
Sipariş saati : 18:09:12
Alıntıyı görüntüle